Need for Speed Underground 2 nasıl indirilir?

demolisaan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır NFS oyunlarını severek oynayan biriyim, aradım cracklı oyunlara da virüs vardır diye yüklemek istemedim, virüssüz olduğuna emin olduğunuz/sizin de indirdiğiniz bir site var ise yazarsanız memnun olurum. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Eski ve satışta olmayan oyunlar için myabandonware sitesini kullanabilirsiniz. 1978 ve 2010 arası satışta olmayan oyunları paylaşan bir site.
Merhaba, uzun zamandır NFS oyunlarını severek oynayan biriyim, aradım cracklı oyunlara da virüs vardır diye yüklemek istemedim, virüssüz olduğuna emin olduğunuz/sizin de indirdiğiniz bir site var ise yazarsanız memnun olurum. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Oldgames download, oyunindir.vip vb.

Benim indirdiğim site burası çünkü oyunun dijital kopyaları satılmıyor artık korsan istemem diyorsanız bilemem ancak dosyalarına baktığımda virüs vs. bulamadım risksiz demiyorum ama ben gönül rahatlığıyla oynuyorum ayrıca oyun .exe dosyasını açtığınızda "insert disk 2" hatasını alırsanız oyun klasörünün içerisine bir .txt dosyası oluşturup adını hepsi büyük "foobar" olarak değiştirin ve sonrasında .txt uzantısını silin uzantısız bu dosya sayesinde oyunu oynayabilirsiniz. Oyunun daha akıcı daha gerçekçi hale gelmesi için ve daha günümüz oyunlarına benzemesi için remaster dosyasının içindeki tüm dosyaları oyun klasörü içine atıp sorulduğunda dosyaları değiştir diyerek düzenleyebilirsiniz. Scrıpts içinden .ini uzantılı dosyaları Windows notepad veya notepad++ gibi uygulamalar yardımıyla değiştirebilirsiniz.

Oyun linki:

Güncelleme (Remastered):

Technopat Haberler

Geri
Yukarı