MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #11 PhycoBatM dedi: O zaman virüslerin içine dalma zamanı. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam indirdiğiniz dosyaları tarayın derim.
PhycoBatM dedi: O zaman virüslerin içine dalma zamanı. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam indirdiğiniz dosyaları tarayın derim.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #12 eth dedi: Amazon.com: Need For Speed: Underground 2 - PC: Video Games Amazon.com: Need For Speed: Underground 2 - PC: Video Games www.amazon.com Genişletmek için tıkla... Satın alma seçeneği yok gibi duruyor. İkinci el olarak gördüm. Adam da gerçekten çok para istiyor ve zaten yurtdışı.
eth dedi: Amazon.com: Need For Speed: Underground 2 - PC: Video Games Amazon.com: Need For Speed: Underground 2 - PC: Video Games www.amazon.com Genişletmek için tıkla... Satın alma seçeneği yok gibi duruyor. İkinci el olarak gördüm. Adam da gerçekten çok para istiyor ve zaten yurtdışı.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.711 Makaleler 3 Çözümler 88 18 Temmuz 2021 #13 Dijital lisans ile satılmıyor o oyun. İkinci el kutulu falan bulursanız bilmem. Onları da pahalı satıyorlar genelde. Korsandan başka çare yok.
Dijital lisans ile satılmıyor o oyun. İkinci el kutulu falan bulursanız bilmem. Onları da pahalı satıyorlar genelde. Korsandan başka çare yok.
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #14 Ya çok pahalı olan orijinal disklerden satın alacaksın ya da korsan indireceksiniz.(Pc için söylüyorum, konsollar için CD bulmak zor değil)
Ya çok pahalı olan orijinal disklerden satın alacaksın ya da korsan indireceksiniz.(Pc için söylüyorum, konsollar için CD bulmak zor değil)
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2021 #15 Hocam bu kadarda orjinal takıntınız olmasın bence. Kaç senelik oyun... Korsan indirip geçin direkt.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 18 Temmuz 2021 #16 Yakında remastered versiyonu gelecek diye biliyorum Underground 2'nin. Ben de onu bekliyorum
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #17 The Virtuoso dedi: Yakında Remastered versiyonu gelecek diye biliyorum Underground 2'nin. Ben de onu bekliyorum Genişletmek için tıkla... Sistemim kaldırmadığından eskisini almak istiyorum fakat hocalarımın dediğine göre orijinali pek yokmuş. Bu beni üzdü.
The Virtuoso dedi: Yakında Remastered versiyonu gelecek diye biliyorum Underground 2'nin. Ben de onu bekliyorum Genişletmek için tıkla... Sistemim kaldırmadığından eskisini almak istiyorum fakat hocalarımın dediğine göre orijinali pek yokmuş. Bu beni üzdü.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 18 Temmuz 2021 #18 Orijinal hali satılmıyor. Satıştan kalkmış yani. Ben korsan kullandım yani.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 18 Temmuz 2021 #19 Korsan indirmelisin, orijinal bulsan bile çalışmıyor. Elimde olduğu için biliyorum.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #20 The Virtuoso dedi: Yakında Remastered versiyonu gelecek diye biliyorum Underground 2'nin. Ben de onu bekliyorum Genişletmek için tıkla... Kaynak var mı. hocam merak ettim ?
The Virtuoso dedi: Yakında Remastered versiyonu gelecek diye biliyorum Underground 2'nin. Ben de onu bekliyorum Genişletmek için tıkla... Kaynak var mı. hocam merak ettim ?