Çözüldü Need for Speed Underground 2 " Please insert disc 2." hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle. Need for Speed Underground 2 indirdim. Açmaya çalışınca şu hatayı veriyor. Please insert disc 2. lütfen yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Evet hocalarım sorunu çözdüm. Hepinize teşekkür ederim. İlk olarak @231561 hocamızın dediğini yaptım. Bu sefer oyun yanıt vermiyor hatası vermeye başladı. Ardından @Daryl1dx hocamızın dediğini yaptım. Bu sefer de hiç hata vermeden açılmamaya başladı. Ardından eskiden GTA Vice City'i açmamın yöntemini hatırladım. Oyunun Exe'sine sağ tıklayıp özellikler deyip Windows Vista (service pack 2)yaptım. Ardından "uygula" dedim. Ardından oyuna tıklayınca açıldı. Hepinize teşekkürler.

Arkadaş link falan istememiş veya önermemiş, sadece bilgi amaçlı crack demiş.
Yasakmış. Oyun satılmasa da crack yap demeyecekmişiz. Önce destek verip sonra crack yap diyecekmişiz herhalde.

Yasakmış. Oyun satılmasa da crack yap demeyecekmişiz. Önce destek verip sonra crack yap diyecekmişiz herhalde.

Tuhaf, oyunu satın almak imkansız çünkü. Ama moderatörler konuyu kapatmamış, sıkıntı yok o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…