Need For Speed Underground 3 Yakında Duyurulabilir

Baktılar tutmuyor oyunları UG2 çok övüldü diye 3. serisini çıkartıcaklar şimdi. O ruhu taşıyacaksa tamam ama hiç zannetmiyorum diğerlerinden bir farkı olmaz.

Haber değeri yok. Tweet'e bakarsanız bir kullanıcı "Underground Remastered?" diye bit yorum yapmış.

EA Games'in verdiği cevap: "lol no". EA Games'in kafasında bu yolda bir düşünce olmadığı açık bence.

Steam üzerinde de satışa başladılar. Hiç yeni oyunla uğraşmasınlar. Sundukları oynanış hiç keyif vermiyor. Eski oyunları Remastered adı altında, tekrar çıkarsınlar yeterli.

Yarış oyunlarında genel olarak bir ruhsuzluk var. NFS Underground serisini de sırf müzikleri için oynayabilirim. Yoksa onun bile ortamı ruhsuz. Çoğu kişinin aksine Most wanted 11. listedeki adama gelince saldığım oyunlardan biri. @BayJax

Haber değeri yok. Tweet'e bakarsanız bir kullanıcı "Underground Remastered?" diye bit yorum yapmış.

EA Games'in verdiği cevap: "lol no". EA Games'in kafasında bu yolda bir düşünce olmadığı açık bence.
Belki Underground Remastered olmaz ama 3 gelir.

Bu tercih meselesi hocam. Hepimiz her oyunu tabii ki beğenemeyiz ama sizin de dediğiniz gibi ''çoğunluk'' beğenmişse iş bitmiştir bence.

Yok yok, gelmeyecek artık anlayın şunu. 17 yıldır bekliyorum ve gelmedi. Sadece bir müzikten herkes birden hype basıyor. NFSU mirasçısı dediler dediler herkes hypelandı da ne çıktı sonra? NFS 2015(namı diğer "çöpül ala"). Yeni oyunlar yapabilirler, güzel de yapabilirler mesela Heat benim hoşuma gitti, ancak bu kafayla hiçbiri ne NFSU-NFSMW ayarına yaklaşabilir ne de onlara benzeyebilir.(CoD'daki gibi direk RM yapmadıkları sürece)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…