İkisi arasından AC daha çok hoşuma gidiyor. Sürüş gerçekçiliğine önem veriyorum. NFS'deki gibi modifiye edebilsek keşke ama bu oyunun çıkış amacı zaten şu ankinden farklıydı, oyunun stok hali pist yarışı yapma üzerine kurulu. Ama kolay modlanabilirliği sayesinde farklı kitlelere de ulaştı geç de olsa. Oyunu çıkar çıkmaz oynamıştım. Çıkmasını beklediğim nadir oyunlardan biridir AC. Oyunun stok halinde yani shadersız halinde kime göstersen bu ne biçim grafik falan der. Pist etrafı, ağaçlar vs. iyi değil, ışıklar shader vs yok stok halinde. Ama arabaların kalitesi hep üst düzeyde. İçi bile aşırı kaliteli. Ne forza'da ne de NFS'de AC kadar kaliteli işlenmiş araba detayları yok. Aynı şekilde, sesler de öyle. Dandik bir direksiyon seti ile oynamaya çalışsam da benim hoşuma gidiyor. Bazen sırf arabanın sesini dinlemek için açıp turluyorum :d Dediğim gibi, oyunun ilk oyuncularındanım ve trafik makas vs olaylar olduğu için oyuna başlamadım. Güzel bir pist oyunu arıyordum ve bu oyunun vaatleri ilgimi çekmişti, çıktğı gibi k*rsana düştü ve aynı gün indirip oynamıştım. Çok sevdim ve ilk indirimde bütün DLC'leri ile birlikte aldım. Keşke bir de güzel bir direksiyonum olsa.