Need for Speed'in en iyi serisi hangisi?

Benimki Undercover, bence en iyi NFS OST'u elinde tutuyor.
Sadece Mighty Micro People bile yeterli sevmek için

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu dediğim için linç yiyebilirim ama Most Wanted 2012 en iyisi bana göre. Neden bilmiyorum ama diğer NFS oyunlarından daha çok zevk alıyorum.

En iyi oyunun hangisi olduğunu söylemek çok zor. Hepsi belirli noktalarda ayırt edici özelliklere sahip. Underground, Underground 2, Most Wanted, Carbon ve Hot Pursuit (2010) arasında bir sıralama yapmak durumunda kalırsam bu beni oldukça zorlar

Underground serisi tek kelime ile müthiş; eksikleri hikaye ve super sport arabalar olabilir ancak 2 oyun da bunu hiç hissettirmiyor.

Most Wanted'da ise hikaye oldukça sağlam (Bir yarış oyununa göre) , ancak sadece gündüz oynanması ve o hep sarımtrak havası bir yerden sonra Underground görmüş NFS tutkunlarını rahatsız edebiliyor. Ancak eğer undergroundlardaki gece atmosferini tatmadıysanız bunu sarılık gözünüze batmaz.

Carbon ise zaten oynanış ve fizikler olarak Most Wanted'ın çok ötesinde, fizikler olarak öyle bir seviyede ki şu zamanda bile oynasanız gözünüze bir gariplik çarpmaz. Ayrıca Underground 2 deki dağ driftleri bu oyunda gerçekten inanılmaz keyif verici. Soundtrack list ise diğer oyunlardan farklı olarak elektronik parçalar ağırlıklı ve gerçekten o gece atmosferinde apayrı bir seviyeye taşıyorlar oyunu. Oyun çok kaliteli ancak çok kısa, menüler hiç hoş değil. Most Wanted'ın o hikayesinden sonra seneryosu zayıf kalıyor.

Hot Pursuit (2010) seri drift mevzusunu ayrı bir yarış olmaktan çıkarıp oyunun içerisine kattığı sanırım ilk ve en iyi oyun. Grafikleri ve fiziklerinden zaten artık yeni nesil bir oyun olduğu rahatlıkla anlaşılıyor. Çok oynadım zamanında

Bu oyunları bir diğerini oynamadan oynayana, oynadığı kusursuz gelebilir. Ancak diğerleri ile kıyaslanınca zayıf olan yanları fark ediliyor. Daha sayfalarca analiz yazarım hepsi hakkında ancak kısa kesmek lazım sonuçta okurken kimse sıkılmasın

Beşinden sonra da şahsına münhasır The Run gelebilir belki.

Tekrardan Criterion Games'e devredilen seride Hot Pursuit Remastered 6 Kasım'da geliyor.

Glam Bucket, The Tempest, Granite ve 9000 Miles'ı da unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…