2 Haziran 2017 Mesaj: 21 Yarış tutkunlarının favori oyunlarından biri olan Need For Speed, yeni oyunuyla sevenlerini karşılıyor. İlk video ise yayınlandı ! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıkış tarihi : 10 Kasım 2017 Genişletmek için tıkla...
Yarış tutkunlarının favori oyunlarından biri olan Need For Speed, yeni oyunuyla sevenlerini karşılıyor. İlk video ise yayınlandı ! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıkış tarihi : 10 Kasım 2017
Talha Bayrakoğlu Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2017 #21 Need For Speed'in oyunları Most Wanted'dan sonra beni hiç sarmadı. Most Wanted efsaneydi.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 8 Haziran 2017 #22 İlk göz ağrım Underground 2'ydi. "Press Enter Key" yazısıyla birlikte Snopp Dog'un "Riders On The Storm" müziği kulağımda daha dün gibi çınlamakta. 2004 benim için ayrı bir senedir.
İlk göz ağrım Underground 2'ydi. "Press Enter Key" yazısıyla birlikte Snopp Dog'un "Riders On The Storm" müziği kulağımda daha dün gibi çınlamakta. 2004 benim için ayrı bir senedir.