Nefes sıkışması ve daralma

3 dk falan koştum bir sebep için, eve bir geldim nefes zor alıyorum. Öksürüyorum. Daha şimdi oldu olay. Şu an az etkisi var. Allah aşkına bir çözümü var mı? Orta saha oyuncusuyum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışarı çıkıp hava almaya çıkın, olmazsa hastaneye gidin. Kafanızı başka şeylere yorarsanız unutabilirsiniz, ki geri hatırlayana kadar da geçmiş olur.

Devam ediyorsa astım olup olmadığını sorun bende var bir şey yaparken zorlaşabilir aniden mesela basit bir şey normalde yirmi kere yapsam yorulmayacağım bir şey bir anda zorlanabilir bunun gibi güneş hava temizliği astım belki anemi gibi trilyon tane şey olabilir.

Geçti Allah'a şükür köydeyim ben hava çok sıcak şu an o yüzden olabilir belki 1 hafta falan bakacağım kendime eğer devam ediyorsa hastaneye gideceğim.

devam ediyorsa astım olup olmadığını sorun bende var bir şey yaparken zorlaşabilir aniden mesela basit bir şey normalde yirmi kere yapsam yorulmayacağım bir şey bir anda zorlanabilir bunun gibi güneş hava temizliği astım belki anemi gibi trilyon tane şey olabilir.

Astım değildir her gün mahallede cirit atarım arkadaşlar 10 gündür köydeyim nem ve sıcak havadan şüpheleniyorum.

Sigara kullanıyorsan kullanma.

Asla kötü bir alışkanlığım yok.

3 dk falan koştum bir sebep için, eve bir geldim nefes zor alıyorum. Öksürüyorum. Daha şimdi oldu olay. Şu an az etkisi var. Allah aşkına bir çözümü var mı? Orta saha oyuncusuyum.

Sakasiz oksijen carpmis olabilir. Ben de köye gittigimde ilk gun basim doner nefes alirken cigerlerim ve burnum yanar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı