Öyle insan doğrulama şekilleri var ki, firmalar sanki adları anılsın diye keşfetmişler bu yöntemi. Koruduğu şey de şifre yenileme isteği gönderiliyor olması, hem de ilk defa. İnsana şifresini hatırlatıyor 15 dakika robot sorusu çözdürmekten.
X çok sinir bozucu, acelem var 3 saniye bekliyorum. Bir de ara da bozuluyor sürekli yeniden deneyin diyor.Öyle insan doğrulama şekilleri var ki, firmalar sanki adları anılsın diye keşfetmişler bu yöntemi. Koruduğu şey de şifre yenileme isteği gönderiliyor olması, hem de ilk defa. İnsana şifresini hatırlatıyor 15 dakika robot sorusu çözdürmekten.
En gıcık olani Yandex CAPTCHA.
"X kalmayana kadar resimleri eleyin"
Nefret ediyorum gerçekten. Bir de yeni resimler anında değil efektli bir şekilde bir-iki saniyede geliyor.
Aman uzak dursun. Çözemiyorum Allah'ın belası şeyi.
Konuyu açmama ilham olduğu için Google'a selam! Çözdükçe otobüs gönderiyor, otogara döndüm.
Eki Görüntüle 1857253
Tekrar deneyin falan derse benim tepki şu olur, VGA kablosuna sarılırım.DigitalOcean'da şey var. Kare desenli daire seçmece. 25 adımda falan bitiyor. En kötüsü o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.