Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 12 Mayıs 2020 #81 sentiusz dedi: Belki kelime sayılmaz ama "sana göre 2x2 4 edebilir, benim için etmiyor" tarzı laflar hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bir de hocanın, arkadaşının falan bir diziden söz kesip böyle bilge gibi konuşması yok mu beni benden alıyor hoşuma gitmiyor ama kahkaha atmadan geçemiyorum.
sentiusz dedi: Belki kelime sayılmaz ama "sana göre 2x2 4 edebilir, benim için etmiyor" tarzı laflar hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bir de hocanın, arkadaşının falan bir diziden söz kesip böyle bilge gibi konuşması yok mu beni benden alıyor hoşuma gitmiyor ama kahkaha atmadan geçemiyorum.
S Stealth Warrior Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 12 Mayıs 2020 #82 "Aga beee!" diyenleri de unutmamak lazım. Saçma sapan trendleri, kendi kişiliklerine tercih ediyorlar. Her trendi de almayın be kardeşim.
"Aga beee!" diyenleri de unutmamak lazım. Saçma sapan trendleri, kendi kişiliklerine tercih ediyorlar. Her trendi de almayın be kardeşim.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #83 sentiusz dedi: Nefret ettiğiniz kelimeler nelerdir? Genişletmek için tıkla... Keşke, kudur, ağla,
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 12 Mayıs 2020 #84 crazy_vefa dedi: Powerbank'e "Power" diyenlere sinir oluyorum. ŞarZ, herkeZ gibi bir şey yani benim için. Genişletmek için tıkla... "Power" kelimesini ben PSU için kullanıyordum. O anlamı da mı varmış
crazy_vefa dedi: Powerbank'e "Power" diyenlere sinir oluyorum. ŞarZ, herkeZ gibi bir şey yani benim için. Genişletmek için tıkla... "Power" kelimesini ben PSU için kullanıyordum. O anlamı da mı varmış
ArdaXL Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 12 Mayıs 2020 #85 “Zaten başaramazdın.”
crazy_vefa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 12 Mayıs 2020 #86 55superx dedi: "Power" kelimesini ben PSU için kullanıyordum. O anlamı da mı varmış Genişletmek için tıkla... PSU için de Power denmemeli bence. Güç kaynağı ya da Power supply.
55superx dedi: "Power" kelimesini ben PSU için kullanıyordum. O anlamı da mı varmış Genişletmek için tıkla... PSU için de Power denmemeli bence. Güç kaynağı ya da Power supply.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Mayıs 2020 #87 Linux Oyunda dedi: Velet. Yaşımdan dolayı çok duyuyorum sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Bende duymaktan haz etmediğim kelimeler arasında bazen rastlıyorum çocuklar birbirlerine kalk velet gibi kelimeler kullanıyorlar hiç hoş değil. ArdaXL dedi: “Zaten başaramazdın.” Genişletmek için tıkla... Nefret ederim
Linux Oyunda dedi: Velet. Yaşımdan dolayı çok duyuyorum sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Bende duymaktan haz etmediğim kelimeler arasında bazen rastlıyorum çocuklar birbirlerine kalk velet gibi kelimeler kullanıyorlar hiç hoş değil. ArdaXL dedi: “Zaten başaramazdın.” Genişletmek için tıkla... Nefret ederim
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #88 Nightswt dedi: Kardeşim, hocam, kanka, sakin ol, anlıyor musun? Özellikle hocam lafını hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok da hocam derim aslında, sevmeyen varsa kullanmayayım bari. Teşekkürler.
Nightswt dedi: Kardeşim, hocam, kanka, sakin ol, anlıyor musun? Özellikle hocam lafını hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok da hocam derim aslında, sevmeyen varsa kullanmayayım bari. Teşekkürler.
A ahmet07enes Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 199 22 Mayıs 2020 #89 ahmet07enes dedi: Hatun. Genişletmek için tıkla... Hatun değil manita.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 22 Mayıs 2020 #90 "Aynen" kelimesinden nefret ediyorum. ~~Ekleme~~ Bir de "Üzdü" denilmesi. Kontrollere "Kol" diyen yıkıkları da unutmayalım.
"Aynen" kelimesinden nefret ediyorum. ~~Ekleme~~ Bir de "Üzdü" denilmesi. Kontrollere "Kol" diyen yıkıkları da unutmayalım.