7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.741 Makaleler 2 Çözümler 10 27 Nisan 2025 #51 Ana avrat sövüp en sonunda sizin yüzünden kaybettik diye zırvalayan tipler.
atodixion Attopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 67 27 Nisan 2025 #52 Hata yaptığında ne sülale ne Allah kitap bırakan, devamlı küfür eden toxic kitleden nefret ederim, özellikle Lol oyununda çok arttı bunlar.
Hata yaptığında ne sülale ne Allah kitap bırakan, devamlı küfür eden toxic kitleden nefret ederim, özellikle Lol oyununda çok arttı bunlar.
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 27 Nisan 2025 #53 Mikrofonu olmasına rağmen sorulara cevap vermeyen.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Türkiye, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #54 sırf oyunda kendi planını uygulayacak diye bir başkasına sevmediği veya istemediği karakteri aldıran tipler. 534747 dedi: Benim nefret ettiğim oyuncu tipi: Ne yapacağını bilmesine rağmen bilerek baitleyen beyin yoksulları. Genellikle R6S'de denk geliyorum. Genişletmek için tıkla... tam anlatamadım durumu ama anlayan olur mutlaka. sonuçta bunlar her oyunda var.
sırf oyunda kendi planını uygulayacak diye bir başkasına sevmediği veya istemediği karakteri aldıran tipler. 534747 dedi: Benim nefret ettiğim oyuncu tipi: Ne yapacağını bilmesine rağmen bilerek baitleyen beyin yoksulları. Genellikle R6S'de denk geliyorum. Genişletmek için tıkla... tam anlatamadım durumu ama anlayan olur mutlaka. sonuçta bunlar her oyunda var.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.780 Makaleler 5 Çözümler 277 27 Nisan 2025 #55 Çin sunucusunda Türkçe mesaj atıp bizi odadan attıran garibanlar. Sürprizbozan: Örnek: Aşırı spesifik bir şaka yaptığı için sansürledim. Tanım: Türkler ile Çin sunucusunda oyun oynamayın.
Çin sunucusunda Türkçe mesaj atıp bizi odadan attıran garibanlar. Sürprizbozan: Örnek: Aşırı spesifik bir şaka yaptığı için sansürledim. Tanım: Türkler ile Çin sunucusunda oyun oynamayın.