Nefret ettiğiniz web siteleri

Arkadaş fanboyluk yapmamış ama siz bilirsiniz. Reddit var olan en güzel nimetlerden birisi olabilir. Yabancı dil bilen birisinin başına gelen teknolojik bir sorun hakkında destek alması için kesinlikle kullanması gereken bir site diye düşünüyorum. Ek olarak bir sürü topluluk barındırarak sadece teknoloji değil hayata dair bilgilerin bile rahatça ulaşılabildiği bir site. Reddit sadece bir meme platformu değil.

Yeniler bilmez. Maalesef Google Hammer. Kim kurduysa artık. Site artık yok diye hatırlıyorum. Gerçi hâlâ olup olmadığına bakmaya bile korkuyorum desem yeridir. Kapanmıyordu da nasussuz site. Zamanında fena trollenmiştim.

Sitenin belki tek iyi yönü bağımlılık yapan bir şarkıyla beni tanıştırması olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bilmiyorum. Fakat balon olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Reddit’e balon demeniz için neredeyse hiçbir sosyal medya memesine gülmemeniz lazım. Zira yüzde 70’i Reddit türemesi. Yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum. Dil varsa her türlü konuda yardım bulabilirsin. Nsfw konusunda bile bir şeyler bulabilirsinki bu da önemli bence .

Derinlere dalımmadığı sürece nsfw işin goy goyu gibi .

Reddit beğenmeyen de gördü bu gözler Subredditlerde isviçreden ya da Kaliforniadan biriyle İstanbul kedileri hakkında konuşabiliyorum, Bahçemde gördüğüm bir çiçeğin ne olduğu konusunda yardım alabiliyorum. İlk defa gideceğim bir şehirde google bilgisi haricinde ne yenir,nerelere gidilir öğreniyorum. Aracım için bir parça lazım olduğunda alternatiflerde dahil yüzlerce deneyim görebiliyorum.
Şu siteye gereksiz diyenin (Yanlış anlaşılmasın lütfen görme engelli bireyleri aşağılamak istemiyorum ama) kör olması lazım.
Sorunun cevabı da msn anasayfası ve bütün gazete siteleri.

Technopat(!) Nefret derecesinde değil ama Ekşi sözlük diyebilirim. Ülke gündemini takip etmek için günde 5 dakika bakmama rağmen beynim kaldırmıyor.

Meme'leri güzel, hakkını yemeyeceğim. Fakat berbat arayüzü ve düşüncelerimden ötürü sevemiyorum. Çok kez denedim.

Bu arada "dilin varsa yardım alabilirsin" demeniz benim için bir şey değiştirmiyor. Ona göre bu forumdan da teknik destek alabilirsiniz. Ama sevmeyen birisi sırf bu yüzden burayı sevemez.
Şu siteye gereksiz diyenin (yanlış anlaşılmasın lütfen görme engelli bireyleri aşağılamak istemiyorum ama) kör olması lazım.
Gereksiz demedim, abartılıyor dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…