Merhaba,
Son 2 senedir ailemle durmadan tartisiyorum, bunlarin sebebi ise: Türkiye gundemi, ekonomik kriz, refah seviyesi, dusuk seviyeli insanlar, yozlasmislik, cehalet ve akliniza gelebilecek bircok şey.
Bu yaziyi yazmadan bir saat once annemle ve babamla yurt dışı hakkinda konusuyordum ve bu ulkede yasamak istemedigimi gerekirse yurt dışında bir seyler basarip her turlu zorluga direnip vatandas olacagimi tekrardan dile getirdim ve İsviçre, İsveç gibi ulkelerin çocuklariyla bizi karsilastirmalarinin gerektigini soyledim ve babam bana seni ne kadar ilgilendirir, ne istedin de alamadin bugune kadar diye bir cikista bulundu.
Eyvallah aliyorsun fakat ben burayi istemiyorum dedim yine anlamadi herhalde bir yerde bir sorun var en sonunda gozlerini belertip bir anda elinde ki şey ile cocugum olmasan bunu sana …. Dedi, bende karsilik verdim. Bir sure sonra olaylar devam ettigi icin ben gideceğim yeter dedim ve bir anda topla her seyini git dedi bende sinirlendim ve cikip gittim.
Babam zaten kalp hastasi zamaninda kalp krizi gecirmis birisi ne kadar karsi cikmadan dursam da benim de bir kotam var, annem beni aradi agliyordu gel dedi. Bir yakinimiz arabayla geldi aldi beni zorla geri birakti eve.
Ne yapacagim?