K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Eylül 2020 #61 Sis Bombası Kullanan Adam dedi: Şimdi fark ettim ya sahte hesap ya fan hesabı. 22 şubatta açmış. Genişletmek için tıkla... Fan veya Yedek olabilir.
Sis Bombası Kullanan Adam dedi: Şimdi fark ettim ya sahte hesap ya fan hesabı. 22 şubatta açmış. Genişletmek için tıkla... Fan veya Yedek olabilir.
Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 1 Eylül 2020 #62 KlesS dedi: Fan veya yedek olabilir. Genişletmek için tıkla... Yedek başka sanırım. (Umarım yanılmıyorumdur)
KlesS dedi: Fan veya yedek olabilir. Genişletmek için tıkla... Yedek başka sanırım. (Umarım yanılmıyorumdur)
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #63 Vay bee... Hatırladığım kadarıyla 3-4 sene önce tartışmıştık kendisiyle, nedenini unuttum, burada isen hakkını helal et Nejdat abi...
Vay bee... Hatırladığım kadarıyla 3-4 sene önce tartışmıştık kendisiyle, nedenini unuttum, burada isen hakkını helal et Nejdat abi...
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Eylül 2020 #64 Rest in peace. ```This account has been terminated for a violation of YouTube's Terms of Service.```
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 6 Eylül 2020 #65 Nejdat USTA Mutfakta Burada yemek yaptığı kanalı var
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 11 Eylül 2020 #66 Nejdat Delioğlu Kanal kurtarılmış. Hatta burada birkaç bilgi veriyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 11 Eylül 2020 #67 Ali Pınar dedi: Nejdat Delioğlu kanal kurtarılmış. Hatta burada birkaç bilgi veriyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar tamiri vs bu videoları hoşuma gidiyordu kanal kurtarılmasaydı bunlar çöpe gidecekti sevindim bu habere.
Ali Pınar dedi: Nejdat Delioğlu kanal kurtarılmış. Hatta burada birkaç bilgi veriyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar tamiri vs bu videoları hoşuma gidiyordu kanal kurtarılmasaydı bunlar çöpe gidecekti sevindim bu habere.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 11 Eylül 2020 #68 Ali Pınar dedi: Nejdat Delioğlu Kanal kurtarılmış. Hatta burada birkaç bilgi veriyor. Genişletmek için tıkla... Demiştim bu konuda açılır birkaç güne diye. Hesabın kurtarılması düşündüğümden uzun sürse bile dediğim oldu. Hiç kimse o kadar emek verdiği bir hesabı kolay kolay bırakmaz ki YouTube böyle durumlarda çok yardımcı oluyor.
Ali Pınar dedi: Nejdat Delioğlu Kanal kurtarılmış. Hatta burada birkaç bilgi veriyor. Genişletmek için tıkla... Demiştim bu konuda açılır birkaç güne diye. Hesabın kurtarılması düşündüğümden uzun sürse bile dediğim oldu. Hiç kimse o kadar emek verdiği bir hesabı kolay kolay bırakmaz ki YouTube böyle durumlarda çok yardımcı oluyor.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #69 Bir an korktum. Neyse ki kanal kurtarılmış. Dandik dandik "... Yaparsan Ölersin!!!" videoları çekenlerin kanallarını çalmazlar ama.
Bir an korktum. Neyse ki kanal kurtarılmış. Dandik dandik "... Yaparsan Ölersin!!!" videoları çekenlerin kanallarını çalmazlar ama.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 11 Eylül 2020 #70 Kanal kurtarılmış uzun süre sonra. Çok sevindim. Umarım tekrar yaşanmaz.