Neler Dinliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Merhabalar, bir tartışma konusu acmak istedim biraz da sizleri tanımak. Ben metal dinliyorum. Glam grupları 80 90'ların gruplarını dinliyorum. Core ve death ağırlıklı bir metal dinleyicisiyim. Ne kadar da ülkemizde metal müzik kedi kesmek gibi saçma şeyler görülse de metal bir yaşam bicimi, bir mutluluktur. Bana göre metal bir Tanrıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben pop dinliyorum. Sana göre metal Tanrı ise ibadetinde oranı buranı sallamak mı oluyor tam anlamadım ben o cümleyi.

15-16 yaşlarındayken, Post-hardcore dinlerdim. 19-20 li yaşlarda, Alternative Metal şuan ise 23 yaşındayım, Heavy Metal dinliyorum. Özellikle efsaneleri .

Hoşuma giden her ama her müziği dinlerim. Telefonumdaki müzik listeme baksanız bin bir çeşit müzik görürsünüz.
Yahu bu müziği dinleyen adam o müziği dinler mi diyebilirsiniz ancak ben dinliyorum

Metal-Rock ağırlıklı dinlerim. Rammstein ve Guns 'N Roses favorilerimden. Ama Nirvana, Muse, Pixies'i bolca dinlerim. Ama senin kadar ağır bir metalci değilim, dinlediğim gruplardan da anlarsın zaten. Zevkine ve inanışına da saygı duyarım.

Metal sevmem, dinlemem. Hangi şarkıyı duyunca hoşuma giderse onu dinlerim

Birkaç tanesi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim ama metal pek hoşuma gitmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…