Merhabalar, bir tartışma konusu acmak istedim biraz da sizleri tanımak. Ben metal dinliyorum. Glam grupları 80 90'ların gruplarını dinliyorum. Core ve death ağırlıklı bir metal dinleyicisiyim. Ne kadar da ülkemizde metal müzik kedi kesmek gibi saçma şeyler görülse de metal bir yaşam bicimi, bir mutluluktur. Bana göre metal bir Tanrıdır.
Merhabalar, bir tartışma konusu acmak istedim biraz da sizleri tanımak. Ben metal dinliyorum. Glam grupları 80 90'ların gruplarını dinliyorum. Core ve death ağırlıklı bir metal dinleyicisiyim. Ne kadar da ülkemizde metal müzik kedi kesmek gibi saçma şeyler görülse de metal bir yaşam bicimi, bir mutluluktur. Bana göre metal bir Tanrıdır.
15-16 yaşlarındayken, Post-hardcore dinlerdim. 19-20 li yaşlarda, Alternative Metal şuan ise 23 yaşındayım, Heavy Metal dinliyorum. Özellikle efsaneleri .
Hoşuma giden her ama her müziği dinlerim. Telefonumdaki müzik listeme baksanız bin bir çeşit müzik görürsünüz.
Yahu bu müziği dinleyen adam o müziği dinler mi diyebilirsiniz ancak ben dinliyorum
Metal-Rock ağırlıklı dinlerim. Rammstein ve Guns 'N Roses favorilerimden. Ama Nirvana, Muse, Pixies'i bolca dinlerim. Ama senin kadar ağır bir metalci değilim, dinlediğim gruplardan da anlarsın zaten. Zevkine ve inanışına da saygı duyarım.