Nemesis Bronze-GT 1030 sistem alınır mı?

Linkli sistemi almak istiyorum. Bütçemden dolayı bu ürünü seçtim. Almaya değer mi yoksa 2-3 ay daha bekleyip (belki) farklı bir sistem mi almalıyım? Eğer bu sistemi alırsam oyunlardaki FPS durumu ne olur? Oynadığım oyunlar muhtemelen CS, Valorant, Minecraft ve Bannerlord olur. Başka oyun oynayacağımı sanmıyorum.

Linkli sistemi almak istiyorum. Bütçemden dolayı bu ürünü seçtim. Almaya değer mi yoksa 2-3 ay daha bekleyip (belki) farklı bir sistem mi almalıyım? Eğer bu sistemi alırsam oyunlardaki FPS durumu ne olur? Oynadığım oyunlar muhtemelen CS, Valorant, Minecraft ve Bannerlord olur. Başka oyun oynayacağımı sanmıyorum.
Hayır alınmaz Apu ve çift kanal ram daha iyi olur veya daha iyi ekran kartlı sistem bulabilirsiniz.

Ekran kartı çok kötü ve gereksiz pahalı.

Bu devir için bu kart çok düşük 2.ele yönelin.

Yani bende işlemci 9100F kalan sistem aynı bence benzer sonuçları alırsın.
CS:GO'da 200FPS civari alıyorum.
Valorant'ta orta ayarlarda 150 ile 200 arası kapalı alanlarda 220 falan oluyor.
Minecraft shader ile oynuyorum 100FPS civari aliyorum 12 chunk fov Full shader olmadan oynasan da üzmez.
Başka oyun oynamam diyorsan al da canın belki ileride başka oyun oynamak ister birkaç ay daha bekleyip daha iyisini alabilirsin.

Bu sistem dediğiniz oyunlarda sıkıntı çıkarmaz lakin o bütçede veya o bütçeye yakın APU sistemler olabilir. Kesim bir tavsiyede bulunamam şu APU'yu alın diye ama biraz APU sistemleri araştırıp testlerine falan bakarsanız YouTube üzerinden ileride sistemi güncellemeniz de daha rahat olur. Çünkü (eğer piyasa altüst olmadıysa) GPU için ayırcağınız parayı bellek ve CPU için kullancaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı