Nemesis Bronze sistem alınır mı?

Arkadaşlar abartmayın sadece Valorant ve MC oynamayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Sadece valorant ve mc oynamayı düşünüyorsanız, 5600G Apu sistem toplamanızı öneririm.
Apu sistemde ekran kartı olmuyor, işlemcinin dahili grafik birimi olan vega 7'yi kullanıyor. Bu sistemin avantajı ise sizi F/P anlamında uzun süre idare edip paranız olduğunda ekran kartı taktığınız zaman 10/10 sistem olmasıdır.

Tek tek'de toplayabilirsiniz bu arada.

Oyun testleri'de burda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bayağıdır bilgisayar toplama ile ilgilenmiyorum güncel fiyatlara hakim değilim fakat.

Bahsettiğin sistemde PSU ve SSD kötü. Toplama ve hazır sistemden anlayan arkadaşlar yardımcı

Sadece valorant ve mc oynamayı düşünüyorsanız, 5600G Apu sistem toplamanızı öneririm.
Apu sistemde ekran kartı olmuyor, işlemcinin dahili grafik birimi olan vega 7'yi kullanıyor. Bu sistemin avantajı ise sizi F/P anlamında uzun süre idare edip paranız olduğunda ekran kartı taktığınız zaman 10/10 sistem olmasıdır.

Tek tek'de toplayabilirsiniz bu arada.

Oyun testleri'de burda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

çok teşekkürlerde apu sistemlere sonradan ekran kartı takılıyormu yaza doğru bilgisayarı geliştirmek istiyorum ve sizce bu mu yoksa nova apu mu?

Çok teşekkürlerde APU sistemlere sonradan ekran kartı takılıyor mu yaza doğru bilgisayarı geliştirmek istiyorum ve sizce bu mu yoksa nova APU mu?

Evet daha sonradan ekran kartı ya da başka parçalarını değiştirebilirsin tabii ki. Arkadaşın attığı Ryzen 5600G APU sistem daha iyi görünüyor.

çok teşekkürlerde apu sistemlere sonradan ekran kartı takılıyormu yaza doğru bilgisayarı geliştirmek istiyorum ve sizce bu mu yoksa nova apu mu?
Dediğim gibi sonradan ekran kartı takabiliyorsunuz bu yüzden çok avantajlı. Tam bütçeniz nedir? Nova apu da frisby vs var o yüzden başarısız bi sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı