JesTer003 Picopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 18 8 Eylül 2020 #1 Ben piyanoya başlamak istiyorum ve bir tane piyano buldum. Nemesis Dk460 Kahverengi 88 Tuş Dijital Piyano * Tabure Ve Kulaklık Hediyelidir* Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Nemesis Dk460 Kahverengi 88 Tuş Dijital Piyano * Tabure Ve Kulaklık Hediyelidir* yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Böyle bir piyano, piyanodan pek anlamadığım için sormak istedim sizce alınır mı? İndirimi de görünce merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2020
Ben piyanoya başlamak istiyorum ve bir tane piyano buldum. Nemesis Dk460 Kahverengi 88 Tuş Dijital Piyano * Tabure Ve Kulaklık Hediyelidir* Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Nemesis Dk460 Kahverengi 88 Tuş Dijital Piyano * Tabure Ve Kulaklık Hediyelidir* yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Böyle bir piyano, piyanodan pek anlamadığım için sormak istedim sizce alınır mı? İndirimi de görünce merak ettim.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 8 Eylül 2020 #2 O Kadar parayı şimdiden vermek yerine Org deneyebilirsiniz.