Neo 3T10-1650 alınır mı?

Merhabalar, bu şekilde düşünüyorum:

Eki Görüntüle 1295731

RAM sınırlaması H510M'e geçerli mi? Eğer öyle ise 3200MHz yapmak için yerine B560M Pro-e almak mantıklı mı?

Hocam normalinden çok fazla fiyatı ama piyasaya bakarsak fena değil kasa alacaksanız RAM 16 yapmanızı tercih ederim.

O sistemi görmez olaydım, hiç mi bakmadınız ne var ne yok diye?
Başına koskoca örnek koydum. Sisteme bakmadım bile. )

Rekabetçi oyunlar ve arada bir en son çıkmayan hikayeli oyunları da oynamak için.
Hocam Konuyu daha erken açsaydınız 1600TL'ye i5-10400F düşmüştü Gaming Gecesinde. 6500XT'li bir sistem toplanabilirdi. 1650 pek tercih etmezdim açıkçası. Valorant-CS:GO tarzı oyunlarda 10100F'de gayet iyi iş görüyor.

Her yere baktım bu sistemin i3-10100F'li ve anakartı daha düşük halini aynı fiyattan veya biraz daha azından satıyorlar. RAM'ler zaten 16.

Anakart AM4 hocam.

RAM kısmını yanlış görmüşüm hocam pardon. Piyasaya baktığında alınabilecek bir PC bence.

İşlemci:

Ekran Kartı:

Anakart:

Kasa seçenekleri:

2 adet alın Ram:

PSU seçenekleri:

SSD:

Sizin almak istediğinize göre 600TL daha verilerek Ekran kartı iyileştirilebilir. Uzun süreler boyunca kullanacağınızı düşünürsek 600TL fazladan vermeye değer. Ben o paraya 1650 sistem almazdım açıkçası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…