Neo 5A-1660s alınır mı?

Osman COŞKUN xD

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi aksamlar, GameGaraj Instagram hesabında bu sistemi paylaşmış. Aşağıda bazı sorular sordum, bu sorulari baştan sona kadar okuyarak cevaplar misiniz? Neo 5A-1660S | Game Garaj

Sistemde yapacağım özelleştirmeler;
İşlemciyi 2600 yapmak.
Anakarti MSI B450M PRO Max mi yoksa BIOSTAR B450MH mı yapmalıyım? (1. soru)
RAM'i Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz CL16 (ileride ekleme yapacağım).
SSD'yi ise seçili ürün yok yapıp Samsung 860 EVO 500GB alınır mı yoksa A400 kalsa daha mı iyi olur? (2. soru)
Kasa ve PSU iyi mi? (3. soru)
SSD'yi Samsung 860 EVO 500GB alırsam ve anakarti MSI B450M PRO Max yaparsam 5500 TL, Biostar B450MH yaparsam 5350 TL yapıyor. Sizce bu fiyatlara bu sistem alınır mı? (4. soru)
Sorularımı teker teker cevaplarsanız çok sevinirim. Tekrardan iyi aksamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
1: MSI daha mantıklı.
2:860 EVO almak daha mantıklı.
3: GameGaraj PSU'ları aigo üretimi oluyor. Yani çok iyi değiller fakat C4'de değiller. Ortalama.
4: Fiyatına göre iyi alınır.

1- MSI B450M-A PRO Max.
2- Bütçen varsa Samsung al tabii ki.
3- Kasam aynısı değil ama PSU'yu ben de kullanıyorum 4 aydır. Araştırarak karar vermiştim çok az sesli çalışıyor onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.
4- 2 fiyata da bu sistem alınır bence. Özellikle ekran kartı stoklarının tükendiği bu dönemde bu fiyata 1660S ekran kartlı bir bilgisayar çok iyi.
Eklemeliyim ki işlemciyi 2600 yapmayıp 1600 AF hali ile de alabilirsin boşuna ek 257 lira vermeye gerek yok aralarında fark edilmeyecek kadar bir fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…