Neo 5A-K vs Neo APU PRO vs Aquarius 3A-1650

467838

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Konya
Öncelikle merhaba arkadaşlar son zamanlarda GameGaraj'da normalin çok altında fiyatlı bilgisayarlar görmeye başladım. Fakat her birinin bana göre bir sorunu var sizce hangisini seçmeliyim önerirseniz sevinirim.

1. sistem bu sistem bu sistemin performans testlerine baktım ve bayağı hoşuma gitti fakat ileriye dönük bir bilgisayar almak istiyorum o yüzden 2-3 sene sonra bu bilgisayarı baştan aşağı yenilemem gerekecek yine de sunuyorum sizlere sistem: Neo 5A-K | Game Garaj

2. sistem APU bir sistem o sisteme 2 sene gibi bir süre sonra eklemeler yapabilirim fakat performans testlerine baktığımda çok ta beklediğim gibi bir performans göremedim fakat ileride ekleme olursa düzelebilir gibi duruyor o yüzden ekliyorum sistem: Neo APU PRO | Game Garaj

3. sistem en ileriye dönük sistem fakat performans testlerine baktığımda CS:GO'da 50-80 FPS arası veriyordu en düşük ayarlarda Valorant'ta 100 FPS veriyordu ortalama bu bilgisayarı alırsam ileride sadece işlemciyi Ryzen 5 3600 ile değiştirmem ve RAM'i 16 yapmam gerekecek ama performans testindeki FPS değerleri beni çok tatmin etmedi ve darboğaz da fazlasıyla yapıyor zaten sistem: Aquarius 3A-1650 | Game Garaj

Sizce hangi bilgisayar aradığım kriterlere daha uygundur? Fikir verirseniz sevinirim. İyi sosyaller.

Tabii ki 1650 olan sistem, diğerlerinden çok daha güçlü. 1650 nasıl CS:GO'da 50-80FPS veriyor, nereden baktınız? 1200 AF ile 1650 de darboğaz yapmayacak bir ikili. Aralarında en iyi sistem o, sizin de en çok kötülediğiniz sistem de o. RX 550'nin performansını beğenip 1650'ninkini beğenmemenizde de bir gariplik var.

Kendi sitelerindeki performans testi hocam kartları az çok ayırt edebiliyorum 1650 tabii ki çok daha güçlü bir sistem fakat test yanılttı biraz videonun linkini atıyorum hemen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. Sistemi almayın. ileriye dönük değil.
Tavsiyem 3. sistemi almanız para yetiyorsa 3. sistemin işlemcisini değiştirin hatta, çünkü devri bitmek üzere.

1. Sistemi almayın. İleriye dönük değil.
Tavsiyem 3. sistemi almanız para yetiyorsa 3. sistemin işlemcisini değiştirin hatta, çünkü devri bitmek üzere.

İşlemci değiştirmektense RAM'i 16 yapmayı düşünmüştüm hocam ama taksitli alacağız taksitli fiyatı 5272 TL gibi bir fiyata denk geliyor.

İşlemci değiştirmektense RAM'i 16 yapmayı düşünmüştüm hocam ama taksitli alacağız taksitli fiyatı 5272 TL gibi bir fiyata denk geliyor.
Pardon RAM miktarını görmemişim affedin.
RAM'i 16 yapmanız daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…