Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 5 Ocak 2021 #11 Sharkie dedi: Nasıl yani hazır kasada bir elemanda arıza çıksa ilgilenmiyorlar mı? Ya da tüm sistemi mi geri istiyorlar anlayamadım tam. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela ekran kartınız bozuldu. Para iadesi alamıyorsunuz illaki değiştiriyorlar. Kasa tek parça sayılıyor laptop gibi düşünün.
Sharkie dedi: Nasıl yani hazır kasada bir elemanda arıza çıksa ilgilenmiyorlar mı? Ya da tüm sistemi mi geri istiyorlar anlayamadım tam. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela ekran kartınız bozuldu. Para iadesi alamıyorsunuz illaki değiştiriyorlar. Kasa tek parça sayılıyor laptop gibi düşünün.
Sharkie Kilopat Katılım 26 Şubat 2018 Mesajlar 377 Çözümler 4 Yer Bornova, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #12 Asdasgudas dedi: Hocam mesela ekran kartınız bozuldu. Para iadesi alamıyorsunuz illaki değiştiriyorlar. Kasa tek parça sayılıyor laptop gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
Asdasgudas dedi: Hocam mesela ekran kartınız bozuldu. Para iadesi alamıyorsunuz illaki değiştiriyorlar. Kasa tek parça sayılıyor laptop gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.