Neo Forza 2666 MHz CL19 RAM alınır mı?

490 liraya 2 tane 2666 mhz ram alacağına tek modül 3000 mhz al. Ryzen işlemcilerde mhz önemli
Çift kanal RAM, APU sistemlerde her zaman en önemli şeydir. Tek kanal 8GB yerine çift kanal 4GB alırsanız performansınız ikiye katlanır neredeyse.

Çift kanal de önemli diye biliyordum yanlış mı?

APU için çift kanal ve MHz önemli.
Arkadaşın dediği gibi tek kanal 8 GB 3000 MHz RAM al 1 ay sonra ikinci RAM'i takarsın 4+4 alır isen zaten 2 GB ekran kartı alacak sana 6 GB kalacak Windows 2 GB yiyor sana 4 GB kaldı.

Aralarında performans farkı yok tek modül ram al geç sonradan 16'ya yükseltebiliyorsun.
Arkadaşım sonradan yükseltmeyeceğimi belirttim bütçe yok diyerek. Sadece 8 GB single channel alacağıma 2x4 dual channel alırım. YouTube'de videoları izle istersen aradaki farkı görürsün.

Arkadaşım sonradan yükseltmeyeceğimi belirttim bütçe yok diyerek. Sadece 8 GB Single Channel alacağıma 2x4 Dual Channel alırım. YouTube'da videoları izle istersen aradaki farkı görürsün.

Şunu okuyun ve bir daha düşünün.

Tek kanal 8 GB 3000 MHz RAM al 1 ay sonra ikinci RAM'i takarsın 4+4 alır isen zaten 2 GB ekran kartı alacak sana 6 GB kalacak Windows 2 GB yiyor sana 4 GB kaldı ve 4 GB güncel oyunlarda yetersiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…