FEDUX Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 866 Makaleler 2 Çözümler 4 2 Ekim 2020 #1 PC topluyorum, ASUS B550-F anakart ve Ryzen 5 3600 alacağım. Neo Forza ne kadar iyidir? G.Skill'den farkları nelerdir?
PC topluyorum, ASUS B550-F anakart ve Ryzen 5 3600 alacağım. Neo Forza ne kadar iyidir? G.Skill'den farkları nelerdir?
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #2 Alınır. @Motionless IN White Neo Forza RAM alınır mı? Fiyatı gerçekten çok ucuz. Eğer gerçekten iyi bir RAM ise buna rakip yoktur bu fiyata. CL15 değeri olduğu yazıyor. Sizce alınır mı... www.technopat.net
Alınır. @Motionless IN White Neo Forza RAM alınır mı? Fiyatı gerçekten çok ucuz. Eğer gerçekten iyi bir RAM ise buna rakip yoktur bu fiyata. CL15 değeri olduğu yazıyor. Sizce alınır mı... www.technopat.net
FirtinaKoparan Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 2 Ekim 2020 #3 FEDUX dedi: PC topluyorum, ASUS B550-F anakart ve Ryzen 5 3600 alacağım. Neo Forza ne kadar iyidir? G.Skill'den farkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Alınır bence 8x2 al
FEDUX dedi: PC topluyorum, ASUS B550-F anakart ve Ryzen 5 3600 alacağım. Neo Forza ne kadar iyidir? G.Skill'den farkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Alınır bence 8x2 al
FEDUX Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 866 Makaleler 2 Çözümler 4 2 Ekim 2020 #4 f3turan dedi: Alınır. @Motionless IN White Neo Forza RAM alınır mı? Fiyatı gerçekten çok ucuz. Eğer gerçekten iyi bir RAM ise buna rakip yoktur bu fiyata. CL15 değeri olduğu yazıyor. Sizce alınır mı... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Nedense güvenmek gelmiyor bu markaya içimden. Sıkıntı yaratır mı uzun vade de?
f3turan dedi: Alınır. @Motionless IN White Neo Forza RAM alınır mı? Fiyatı gerçekten çok ucuz. Eğer gerçekten iyi bir RAM ise buna rakip yoktur bu fiyata. CL15 değeri olduğu yazıyor. Sizce alınır mı... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Nedense güvenmek gelmiyor bu markaya içimden. Sıkıntı yaratır mı uzun vade de?
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #5 FEDUX dedi: Nedense güvenmek gelmiyor bu markaya içimden. Sıkıntı yaratır mı uzun vade de? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Attığım konudaki mesajı okuyun. Eğer güvenemiyorsanız almayın.
FEDUX dedi: Nedense güvenmek gelmiyor bu markaya içimden. Sıkıntı yaratır mı uzun vade de? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Attığım konudaki mesajı okuyun. Eğer güvenemiyorsanız almayın.
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 2 Ekim 2020 #6 Ben kullanıyorum. 8x2 3000MHz RAM.
FEDUX Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 866 Makaleler 2 Çözümler 4 2 Ekim 2020 #7 Heberiu dedi: Ben kullanıyorum. 8x2 3000MHz RAM. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Herhangi bir şikayetiniz var mı?
Heberiu dedi: Ben kullanıyorum. 8x2 3000MHz RAM. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Herhangi bir şikayetiniz var mı?
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 2 Ekim 2020 #8 Haziran'dan beri kullanıyorum. B450M-SH2 ile. 3000MHz'e çıkarttım sorunsuz. Şu an memnunum.
FEDUX Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 866 Makaleler 2 Çözümler 4 3 Ekim 2020 #9 f3turan dedi: Alınır. @Motionless IN White Neo Forza RAM alınır mı? Fiyatı gerçekten çok ucuz. Eğer gerçekten iyi bir RAM ise buna rakip yoktur bu fiyata. CL15 değeri olduğu yazıyor. Sizce alınır mı... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Heberiu dedi: Haziran'dan beri kullanıyorum. B450M-SH2 ile. 3000MHz'e çıkarttım sorunsuz. Şu an memnunum. Genişletmek için tıkla... f3turan dedi: Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Attığım konudaki mesajı okuyun. Eğer güvenemiyorsanız almayın. Genişletmek için tıkla... FirtinaKoparan dedi: Alınır bence 8x2 al Genişletmek için tıkla... Forumda arkadaşlardan biri 1.35v olduğu için arada kalfım gibi bir cümle kurmuş. Nedir bu Ramlerdeki volt olayı anlatır mısınız?
f3turan dedi: Alınır. @Motionless IN White Neo Forza RAM alınır mı? Fiyatı gerçekten çok ucuz. Eğer gerçekten iyi bir RAM ise buna rakip yoktur bu fiyata. CL15 değeri olduğu yazıyor. Sizce alınır mı... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Heberiu dedi: Haziran'dan beri kullanıyorum. B450M-SH2 ile. 3000MHz'e çıkarttım sorunsuz. Şu an memnunum. Genişletmek için tıkla... f3turan dedi: Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Attığım konudaki mesajı okuyun. Eğer güvenemiyorsanız almayın. Genişletmek için tıkla... FirtinaKoparan dedi: Alınır bence 8x2 al Genişletmek için tıkla... Forumda arkadaşlardan biri 1.35v olduğu için arada kalfım gibi bir cümle kurmuş. Nedir bu Ramlerdeki volt olayı anlatır mısınız?