Neo Forza marka RAM alınır mı?

Ben bir şeyi alırken baya arastirirm. 5 yıldır Kingston ile birlikte çalışıyor.
Dostum zaten Ram fiyatları çok yakın.
Kendin diyorsun Kingston kaliteli bir marka diye. Türkiye'de bulunan Kingston, Corsair, XPG.... Gibi markalar var iken neden Longline alınsın?

Longline da iyi diyorum. Tayvan malları kalitesiz değil. Kingston kaliteli demedim ama kaliteli değil de demedim. Longline ile birlikte sorunsuzca 5 yıldır çalışıyor dedim. Bilinmedik marka diye, bilinen markaları önermeyi sevmiyorum devamlı. Yeni markalarda var. Kaliteli bulmak sizin elinizde. Ben almadan önce baya araştırdığım için Longline diyorum.

Hocam yaklaşık 1 saat önce 250 liraya Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz RAM'i almış bulunmaktayım sizce aldığım fiyat iyi midir? Ancak CL değeri 16. kimileri CL değerinin aynı olması gerektiğini kimileri ise aynı olmasa bile uyumsuzluk sorunu olmayacağını söylüyor. Bakalım çalışacak mı? Sizlerin görüşü nedir bu konuda?

CL, MHz, marka, aynı olmalı 250 liraya iyi bulmuşsunuz.

Bu uyumluluk konusunda herkes başka bir şey söylüyor ne yapacağımı bilmiyorum. Aynı marka model RAM çok pahalı ve her yerde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…