Neo noir tarzı mouse pad önerisi

Bütçe
1200₺

472107

Hectopat

Düşündüğüm mouse pad bu fakat stoklar bitmiş İtopya gibi yerlerde. 1500₺'ye satıcı buldum fakat ne kadar güvenilir hiç bilmiyorum sitede puan vs. bulamadığım için ısınamadım. Bütçe 1000-1200₺ kadar. RGB olması şart değil güzel gözüküp, yıpranmayıp, uzun süre kullanıp, yüzeyi tahriş olmasın istiyorum. 90x40 bakıyorum. Diğer güzel gözüken tasarımlar olursa öneri yapabilirsiniz ilgimi çekerse bakabilirim.

Bütçe 1700'e kadar esner.

Fiyatına göre değecek kaliteye sahip bir mouse pad. Amazon ile aldığın için bir ay kullanır, beğenmezsen iade edesin.

Çevreme sorduğumda kalitesiz bir ürün olduğu söylenildi bütçeme göre. Bu yüzden almışken hem en iyisini almak istiyorum uzun uzun kullanabilmek için. Yurt dışından vs. almaya çalışsam olur mu? Güvenilir satıcı var mı?

Böyle bir hoş mouse pad gördüm fakat site hiç güvenilir gelmedi. Başka öneriniz var mı? Sabit tek renk olsun istemiyorum.

Çevreme sorduğumda kalitesiz bir ürün olduğu söylenildi bütçeme göre. Bu yüzden almışken hem en iyisini almak istiyorum uzun uzun kullanabilmek için. Yurt dışından vs. almaya çalışsam olur mu? Güvenilir satıcı var mı?

Böyle bir hoş mouse pad gördüm fakat site hiç güvenilir gelmedi. Başka öneriniz var mı? Sabit tek renk olsun istemiyorum.
Ben amazondan farklı satıcıdan benzer bir Mouse Pad almıştım. Bir seneyi geçti ve yıkamama rağmen hala güzelce kullanıyorum. Attığın linke bakacak olursam DxD izlemedim ve önyargılarım var, o yüzden fiyatı saçma geldi. Sitenin güvenilirliği için ise konu açabilirsiniz. Belki bilen arkadaşlar vardır.

Ben Amazon'dan farklı saıcıdan benzer bir mouse pad almıştım, bir seneyi geçti yıkamama rağmen hala güzel ve kullanıyorum. Attığım linke bakacak olursam DxD izlemedm ve ön yargılarım var, o yüzden fiyatı saçma geldi. Sitenin güvenilirliği için ise konu açabilirsiniz. Belki bilen arkadaşlar vardır.

Ben de mousepadimi 2 senedir kullanıyorum fakat artık yıpranmaya başladı galiba kullanma şeklimden ve fareden dolayı. Teşekkürler yardımınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de mousepadimi 2 senedir kullanıyorum fakat artık yıpranmaya başladı galiba kullanma şeklimden ve fareden dolayı. Teşekkürler yardımınız için.
Ne olur ne olmaz konu açın site için. Sanki daha önceden forumda görmüşüm gibi hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı