m2mouse Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Neocat nedir? Neocat kendi neofetch konfigürasyonlarını içerir ve seçilen konfigürasyonu sisteminize yükler! - Bazı örnek temalar: - Tüm neocat temalarının önizlemelerini içeren blog: NeoCat-Themes - Neocat GitHub: GitHub - m3tozz/NeoCat: NeoCat - NeoFetch Theme Pack
Neocat nedir? Neocat kendi neofetch konfigürasyonlarını içerir ve seçilen konfigürasyonu sisteminize yükler! - Bazı örnek temalar: - Tüm neocat temalarının önizlemelerini içeren blog: NeoCat-Themes - Neocat GitHub: GitHub - m3tozz/NeoCat: NeoCat - NeoFetch Theme Pack
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.791 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #2 Güncelleme mi getirdiniz hocam? Çok güzel görünüyorlar bu arada. Kendi riceımda kullansam mı diye düşünüyorum. Ve evet karar verdim. Kendi riceımda kullanacağım. Gerekli simge fontları nelerdir hocam?
Güncelleme mi getirdiniz hocam? Çok güzel görünüyorlar bu arada. Kendi riceımda kullansam mı diye düşünüyorum. Ve evet karar verdim. Kendi riceımda kullanacağım. Gerekli simge fontları nelerdir hocam?
m2mouse Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 Bayram Tempest dedi: Güncelleme mi getirdiniz hocam? Çok güzel görünüyorlar bu arada. Kendi riceımda kullansam mı diye düşünüyorum. Ve evet karar verdim. Kendi riceımda kullanacağım. Gerekli simge fontları nelerdir hocam? Genişletmek için tıkla... Evet güncelledim ve geliştirmeye daha da devam ediyorum yeni sürüm gelince instagram hesabımdan duyuru yapıyorum. - Font awesome paketini kurabilirsiniz (ben şahsen font awesome kullanıyorum )
Bayram Tempest dedi: Güncelleme mi getirdiniz hocam? Çok güzel görünüyorlar bu arada. Kendi riceımda kullansam mı diye düşünüyorum. Ve evet karar verdim. Kendi riceımda kullanacağım. Gerekli simge fontları nelerdir hocam? Genişletmek için tıkla... Evet güncelledim ve geliştirmeye daha da devam ediyorum yeni sürüm gelince instagram hesabımdan duyuru yapıyorum. - Font awesome paketini kurabilirsiniz (ben şahsen font awesome kullanıyorum )