Çözüldü Neoforge nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Artık modlar Neoforge'da oluyor. Neoforge olan modlar Forge ve Fabric'de çalışır mı? Neoforge ne işe yarıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Artık modlar Neoforge'da oluyor. Neoforge olan modlar Forge ve Fabric'de çalışır mı? Neoforge ne işe yarıyor?

Neoforge'deki modlar, Forge'da veya Fabric'de çalışmaz. Neoforge, Forge'un yeni versiyonu diyebiliriz ve neoforge, diğerlerinden farklıdır; optimizasyon konusunda çok iyidir. 5 yıla kalmaz Forge kullanılmaz; artık her şey Neoforge'e taşınıyor.

Neoforge'deki modlar, Forge'da veya Fabric'de çalışmaz. Neoforge, Forge'un yeni versiyonu diyebiliriz ve neoforge, diğerlerinden farklıdır; optimizasyon konusunda çok iyidir. 5 yıla kalmaz Forge kullanılmaz; artık her şey Neoforge'e taşınıyor.

Çözüm
Neoforge'deki modlar, Forge'da veya Fabric'de çalışmaz. Neoforge, Forge'un yeni versiyonu diyebiliriz ve neoforge, diğerlerinden farklıdır; optimizasyon konusunda çok iyidir. 5 yıla kalmaz, Forge kullanılmaz; artık her şey Neoforge'e taşınıyor.
Bu Neoforge'u nerden indirebilirim çünkü 1.21 detüm sürümlerdeki modların yarısından fazlası neoforge.

Bu Neoforge'u nereden indirebilirim çünkü 1.21 detüm sürümlerdeki modların yarısından fazlası neoforge.

The NeoForged Project: Installer and Modder Information bu siteden sürümünü seçim yükle sorun olursa bana yaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işine yarayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı