Neoforza nasıl bir RAM?

balisus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power
.
Arkadaşlar bu RAM'i alacağım hem fiyatı uygun olduğu için hem de elimde bulunan Crucial Ballistix Sport Lt Bls8g4d30aesbk 8 Gb Ddr4 3000 Mhz Cl15 Ram Fiyatları ve Özellikleri bu RAM'le Dual-Channel çalışacağını düşündüğüm için alacağım nasıl bir markadır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşım 1 aydır kullanıyor bir sıkıntısını görmedi halen umarım görmez de kaliteli gibi duruyor.

Pek bilindik bir marka değil ben önermiyorum ama genel olarak bellekler Micron veya Samsung olduğu için alabilirsiniz ama 20 30 TL verip daha bilindik markalara yönelin.

Neo Forza alınır. Şu kısıma bir bakın derim ;

Alınır ama garanti gibi durumlarda ne olacağı hakkında en ufak bir bilgimiz yok ondan dolayı 10 TL 20 TL'den kaçıp kaliteli firmalar alınmaktan vazgeçilmemeli.

Alınır ama garanti gibi durumlarda ne olacağı hakkında en ufak bir bilgimiz yok ondan dolayı 10 TL 20 TL'den kaçıp kaliteli firmalar alınmaktan vazgeçilmemeli.
Evet sizde haklısınız. Ama unutmayın. Teknoloji şans işidir.

Ben olsam güvenmezdim.
Sonuçta markası yaygın bir marka değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…