E estexa Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Neon Abyss Epic Games uyumlu Türkçe yama var mı? Bir tane kurdum o zaman da DLC'leri bozdu. Düzgün bir tane var mı Türkçe çeviri?
Neon Abyss Epic Games uyumlu Türkçe yama var mı? Bir tane kurdum o zaman da DLC'leri bozdu. Düzgün bir tane var mı Türkçe çeviri?
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 estexa dedi: Neon abyss Epic Games uyumlu Türkçe yama var mı? Bir tane kurdum o zaman da DLC'leri bozdu. Düzgün bir tane var mı Türkçe çeviri? Genişletmek için tıkla... Hocam baktığım kadarıyla Epic Games için çalışan bir TR yaması yok oyunun.
estexa dedi: Neon abyss Epic Games uyumlu Türkçe yama var mı? Bir tane kurdum o zaman da DLC'leri bozdu. Düzgün bir tane var mı Türkçe çeviri? Genişletmek için tıkla... Hocam baktığım kadarıyla Epic Games için çalışan bir TR yaması yok oyunun.
E estexa Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 False Savior dedi: Hocam baktığım kadarıyla Epic Games için çalışan bir TR yaması yok oyunun. Genişletmek için tıkla... hocam çeviri çok önemli mi hikayesel olarak
False Savior dedi: Hocam baktığım kadarıyla Epic Games için çalışan bir TR yaması yok oyunun. Genişletmek için tıkla... hocam çeviri çok önemli mi hikayesel olarak
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #4 estexa dedi: Hocam çeviri çok önemli mi hikayesel olarak. Genişletmek için tıkla... Eğer ingilizceniz yeterli bir seviyede ise çok önemli olmaz.
estexa dedi: Hocam çeviri çok önemli mi hikayesel olarak. Genişletmek için tıkla... Eğer ingilizceniz yeterli bir seviyede ise çok önemli olmaz.
E estexa Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #5 False Savior dedi: Eğer İngilizceniz yeterli bir seviyede ise çok önemli olmaz. Genişletmek için tıkla... Pek eyterli değil oyunun hikayesinni anlatabilir misin?
False Savior dedi: Eğer İngilizceniz yeterli bir seviyede ise çok önemli olmaz. Genişletmek için tıkla... Pek eyterli değil oyunun hikayesinni anlatabilir misin?
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #6 estexa dedi: Pek eyterli değil oyunun hikayesinni anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oyunu ilk defa sizden duydum hocam ben :d
estexa dedi: Pek eyterli değil oyunun hikayesinni anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oyunu ilk defa sizden duydum hocam ben :d
E estexa Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #7 False Savior dedi: Oyunu ilk defa sizden duydum hocam ben :d Genişletmek için tıkla... anladım hocam nt diyelim anlayabildiğim kadar artık.
False Savior dedi: Oyunu ilk defa sizden duydum hocam ben :d Genişletmek için tıkla... anladım hocam nt diyelim anlayabildiğim kadar artık.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #8 estexa dedi: Anladım hocam NT diyelim anlayabildiğim kadar artık. Genişletmek için tıkla... Anlayamadığınız yerleri çeviri ile çevirebilirsiniz hocam.
estexa dedi: Anladım hocam NT diyelim anlayabildiğim kadar artık. Genişletmek için tıkla... Anlayamadığınız yerleri çeviri ile çevirebilirsiniz hocam.
E estexa Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #9 False Savior dedi: Anlayamadığınız yerleri çeviri ile çevirebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... doğru hocam sagolasın
False Savior dedi: Anlayamadığınız yerleri çeviri ile çevirebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... doğru hocam sagolasın
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.354 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #10 Hocam oyun canavar kesmece ne hikayesi ya oynayın geçin.