Neon Genesis Evangelion izlenir mi?

FabulousOrion

Picopat
Merhaba Nge'ye başladım. Şu an fenada görünmüyor ama bir editte Rei'nin kafasının koptuğunu falan böyle şeyler bir tik beni rahatsız ediyor. Travmatik bir etki bırakır mı? Daha öncesinde darling in the franxx izlemiştim bayağı da sevmiştim sizde Nge'de izlemeli miyim?

Eğer bu tarz kafa kopmalı animelerden hoşlanmıyorsanız izlememeniz sizin için daha iyi olur.

Travmatik etki bırakmaz yaşınız çok küçük değilse de. Darlingden çok daha güzel bir seri bana göre.

17 yaşındayım. Öyle diyorsanız başlıyorum.

Eğer bu tarz kafa kopmalı animelerden hoşlanmıyorsanız izlememeniz sizin için daha iyi olur.

Hoşlanmıyorum ama bir sürü izleyip yine iyi ki izlemişim diyorum.

Neon genesis evangelion animesi kesinlikle izlenmesi gereken animedir, şahsen benim için en özel olan animedir. Felsefe seven birisinin kesinlikle izlemesini öneriyorum çünkü gerçekten içindeki felsefi kavramlar (kirpi ikilemi, oral dönem, elektra kompleksi vb.) Gerçekten çok etkileyici ve ufkunuzu genişletecek nitelikte. Animesini bitirdikten sonra end of evangelion adlı devam filmini de izlemenizi öneririm. Yapımcısı daha sonradan çeşitli remakeler çıkardı evangelion için. Ama hiçbiri beni orijinal olanı kadar etkilemedi. Evangelion aslında anlaması zor bir anime, bazı quoteleri ve bazı sahnelerin anlamını araştırdıkça bambaşka yerlere ulaşıyorsunuz. Anime hakkında izlediğim bir videodan sonra kendimi schopenhauer ve sigmond freud felsefesinin içinde buldum, bu kavramları araştırdıkça daha derin düşüncelere daldım. Felsefeye karşı ilgimi keşfettiren animedir, çok düşünmeden herkesin izlemesi gereken bir animedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı