eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 kida dedi: Almadıysan yardımcı olmak isterim bilgim var. Çok memnun kalırsın. Hocam, ‘hortum LED' dediğimiz ürün, aslında silikon kaplamalı şerit LED'dir ve dış mekan kullanımına uygundur. Bu bir neon LED. Genişletmek için tıkla... Hocam neon LED ile hortum LED'in ne farkı var? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
kida dedi: Almadıysan yardımcı olmak isterim bilgim var. Çok memnun kalırsın. Hocam, ‘hortum LED' dediğimiz ürün, aslında silikon kaplamalı şerit LED'dir ve dış mekan kullanımına uygundur. Bu bir neon LED. Genişletmek için tıkla... Hocam neon LED ile hortum LED'in ne farkı var?
kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 189 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 eymen03 dedi: Hocam neon LED ile hortum LED ne farkı var. Genişletmek için tıkla... Neon LED ortamı aydınlatmaz ambiyans katar hortum LED aydınlatır ama nokta nokta kötü bir görünüm yaratır.
eymen03 dedi: Hocam neon LED ile hortum LED ne farkı var. Genişletmek için tıkla... Neon LED ortamı aydınlatmaz ambiyans katar hortum LED aydınlatır ama nokta nokta kötü bir görünüm yaratır.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 kida dedi: Neon LED ortamı aydınlatmaz ambiyans katar hortum LED aydınlatır ama nokta nokta kötü bir görünüm yaratır. Genişletmek için tıkla... O şerit LED değil mi nokta nokta? Yanlış mı biliyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
kida dedi: Neon LED ortamı aydınlatmaz ambiyans katar hortum LED aydınlatır ama nokta nokta kötü bir görünüm yaratır. Genişletmek için tıkla... O şerit LED değil mi nokta nokta? Yanlış mı biliyorum?
kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 189 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 eymen03 dedi: O şerit LED değil mi nokta nokta? Yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Şerit LED iç mekanlar için, hortum LED dış mekanlar için. İkisi aynı şey sadece hortumun dışı silikon kaplı. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
eymen03 dedi: O şerit LED değil mi nokta nokta? Yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Şerit LED iç mekanlar için, hortum LED dış mekanlar için. İkisi aynı şey sadece hortumun dışı silikon kaplı.