Çözüldü NEP 25 yaması güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lextis

Decapat
Daha fazla  
FC 25 için NEP 25'in ücretsiz versiyonunu indirmek istiyorum ama virüs bulaştırdığını söylenler var ve VirusTotal'de de bazılarında güvenli bazılarında trojan yazıyor, indiren var mı yani ?iddia ettikleri gibi Görev Yöneticisi'ni kapatıyor mu ya da oyunu kastırıyor mu, bir de bu virüs bulaşma olayları yamayı indirdiğimiz kaynağın serverlarına yapılan bir saldırı varsa ondan mı oluyordur?

Çözüm
FC 24 için bu yamayı satın almıştım hocam, Görev Yöneticisi'ni kapatıyor evet. Onun için de aşağıdaki kodu yönetici olarak çalıştırılan CMD'ye yapıştırırsanız açılacaktır. Virüs yok yamada, rahat olabilirsiniz.

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
FC 24 için bu yamayı satın almıştım hocam, Görev Yöneticisi'ni kapatıyor evet. Onun için de aşağıdaki kodu yönetici olarak çalıştırılan CMD'ye yapıştırırsanız açılacaktır. Virüs yok yamada, rahat olabilirsiniz.

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

Çözüm

Görev yöneticisini kapatma nedeni nedir peki?

Görev yöneticisini kapatma nedeni nedir peki?
Çok şüpheli geliyor, evet. Özelde kendilerine sormadım fakat uygulama gizliliğini korumak istiyorlardır belki. Yine de daha detaylı "Task Manager" tarzı uygulamalarla görülebiliyor uygulamaları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı