e1nez Femtopat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Merhaba bugün mağazama yıldız belası Phantom geldi neptün ile arasında kaldım. Hangisi alınır? Neptün'ün sesi çok hoşuma gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2025
Merhaba bugün mağazama yıldız belası Phantom geldi neptün ile arasında kaldım. Hangisi alınır? Neptün'ün sesi çok hoşuma gitti.
umvtdeniz Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 Dün oynarken yerden neptün Phantom aldım ve aşırı sardı hissiyatı çok iyi, ki bence yıldız belası da kötü bir skin.
Dün oynarken yerden neptün Phantom aldım ve aşırı sardı hissiyatı çok iyi, ki bence yıldız belası da kötü bir skin.
e1nez Femtopat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 umvtdeniz dedi: Dün oynarken yerden neptün Phantom aldım ve aşırı sardı hissiyatı çok iyi, ki bence yıldız belası da kötü bir skin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler bende dayanamayıp aldım neptünü sesi çok güzel dediğin gibi oynatıyor
umvtdeniz dedi: Dün oynarken yerden neptün Phantom aldım ve aşırı sardı hissiyatı çok iyi, ki bence yıldız belası da kötü bir skin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler bende dayanamayıp aldım neptünü sesi çok güzel dediğin gibi oynatıyor
umvtdeniz Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 e1nez dedi: Teşekkürler bende dayanamayıp aldım neptünü sesi çok güzel dediğin gibi oynatıyor Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam mantıklı karar
e1nez dedi: Teşekkürler bende dayanamayıp aldım neptünü sesi çok güzel dediğin gibi oynatıyor Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam mantıklı karar
e1nez Femtopat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #5 teşekkür ederim umvtdeniz dedi: Hayırlı olsun hocam mantıklı karar Genişletmek için tıkla...