A Aras3D Zeptopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #11 Siyah Martı dedi: O zaman blok siparişi. Genişletmek için tıkla... Sadece blok sipariş ettiğimde eski bloğun içinden çıkaramadığım barel di sanırım o ne olacak
Siyah Martı dedi: O zaman blok siparişi. Genişletmek için tıkla... Sadece blok sipariş ettiğimde eski bloğun içinden çıkaramadığım barel di sanırım o ne olacak
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.023 Çözümler 86 9 Kasım 2024 #12 Bareli çıkaramıyorsan set alman gerekir ama barel kırılmadığına göre bloğu ısıtıp bareli çevirerek çıkarabiliyor olman gerek.
Bareli çıkaramıyorsan set alman gerekir ama barel kırılmadığına göre bloğu ısıtıp bareli çevirerek çıkarabiliyor olman gerek.
A Aras3D Zeptopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #13 Siyah Martı dedi: Bareli çıkaramıyorsan set alman gerekir ama barel kırılmadığına göre bloğu ısıtıp bareli çevirerek çıkarabiliyor olman gerek Genişletmek için tıkla... Şimdi onu deneyeceğim çıkar inşallah Aras3D dedi: Şimdi onu deneyeceğim çıkar inşallah Genişletmek için tıkla... Çıkardım şimdi geriye blok kaldı Aras3D dedi: Şimdi onu deneyeceğim çıkar inşallah Çıkardım şimdi geriye blok kaldı Genişletmek için tıkla... Bareli çıkardıktan sonra çubuk gibi bir şey çıktı barelin altından normal mi? Son düzenleme: 9 Kasım 2024
Siyah Martı dedi: Bareli çıkaramıyorsan set alman gerekir ama barel kırılmadığına göre bloğu ısıtıp bareli çevirerek çıkarabiliyor olman gerek Genişletmek için tıkla... Şimdi onu deneyeceğim çıkar inşallah Aras3D dedi: Şimdi onu deneyeceğim çıkar inşallah Genişletmek için tıkla... Çıkardım şimdi geriye blok kaldı Aras3D dedi: Şimdi onu deneyeceğim çıkar inşallah Çıkardım şimdi geriye blok kaldı Genişletmek için tıkla... Bareli çıkardıktan sonra çubuk gibi bir şey çıktı barelin altından normal mi?