Nerede bu PS5?

AhmetInTheHood

Hectopat
Yer
Berlin
Daha fazla  
Nerede, abi, nerede? Birkaç elektronik sitesinde ayın 11'i yazıyordu, o gün de hazır bekledim, yine çıkmadı. Bu stokçular çok ayıp ediyor. Kur ve vergi zaten zorluyor, bir de bunlar çıktı.

Size tavsiyem dolar/euro kurunu o zaman ne olur bilmem ama yazın almanız daha mantıklı olur. Yani herzaman ilk sürümlerde bazı sorunlar çıkabiliyor,Tavsiyem en az 3-4 ay daha beklemeniz.

Hocam, maalesef kara borsa oldu diyebiliriz. İnsaf deseniz, zaten yok.

Size tavsiyem dolar/euro kurunu o zaman ne olur bilmem ama yazın almanız daha mantıklı olur. Yani herzaman ilk sürümlerde bazı sorunlar çıkabiliyor,Tavsiyem en az 3-4 ay daha beklemeniz.
İlk sürümlerinden aldığım PS4 hala canavar gibi çalışıyordu. Sadece 2 kere macun değiştirdim cihaz şuan şahane. Cihazı sattım şuan PS5 bekliyorum. Sony'ye güveniyorum çıkarsa en fazla yazılımsal sorun çıkar gibi geliyor bana.

Fırsatçıların elinde, kutusu açılmamış faturasıyla birlikte duruyorlar. Hem de 2-3 bin daha fazla fiyatına. Ne kadar acı değil mi?

Bence bekleyin dolar az da olsa düşüyor gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…