Nerede çalışılmalı?

tarıkeren

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA RTX 4050 - İNTEL CORE İ5 12500H - 16GB RAM
Arkadaşlar merhaba, üniversitem yeni bitti ve iş bakıyordum 2-3 ay kadar çalışma niyetim vardı fakat 1-2 işe girdim hatta dün de markette çalıştım ama markette çalışmak hiç sarmadı ve kendi işlerimiz var zaten çalışmak için. Kendi iş yerimiz şu an mevsimden ötürü iş az ve iş sıklığı az yani ama kendi iş yerimiz neticede, fakat ailem normal bir işe gir asgaride olsa al biriktir dükkanda iş az vs şeyler söylüyorlar ama yani kendi iş yerimiz varken başka yerde çalışmak en ufak sarmıyor. Tavsiyeniz söyleyebileceğiniz bir şey varsa bana yardımcı olursunuz.

Kafe tarzı bir yerde garsonluk yapabilirsin. Marketler biraz sıkıntı, onun dışında AVM'lerdeki mağazalarda satış kısmında da çalışabilirsin. Teknosa, Vatan, MediaMarkt gibi elektronik mağazalarda da çalışabilirsin. Müşteri hizmetleri olabilir. Yukarıda benzin istasyonu denmiş ama kesinlikle önermiyorum, mola saatleri ve dinlenme konusu çok sıkıntı ve para düşük.

Askerlik duruyor mu? Duruyorsa askerliği yapmadan işe girmen mantıksız olur çoğu yer de almaz.
Askerlik tecilli hocam, asıl sorum şu markette devam etmek istemiyorum açıkçası kendi işyerimiz var dediğim gibi basit bi karar aslında da aileden ötürü biraz kararsız kaldım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı