Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.258 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Bayburt 23 Aralık 2024 #11 mme dedi: Çalındı diyerekten ara dememin sebebi kart çalındı aramaları için müşteri hizmetleri ile görüşebiliyorsun ama zaten sen direkt Ziraat Müşteri Hizmetlerine ulaşabildiğini söyledin. Bilindik bir 210 civarı abonelik hizmetide hatırlamıyamadım. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri ile konuştum, Monica yapay zeka aboneliğiymiş. İptal ettim.
mme dedi: Çalındı diyerekten ara dememin sebebi kart çalındı aramaları için müşteri hizmetleri ile görüşebiliyorsun ama zaten sen direkt Ziraat Müşteri Hizmetlerine ulaşabildiğini söyledin. Bilindik bir 210 civarı abonelik hizmetide hatırlamıyamadım. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri ile konuştum, Monica yapay zeka aboneliğiymiş. İptal ettim.
M mme Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 208 Çözümler 8 23 Aralık 2024 #12 Fruko Gazoz dedi: Müşteri hizmetleri ile konuştum, Monica yapay zeka aboneliğiymiş. İptal ettim. Genişletmek için tıkla... Direkt müşteri hizmetlerinden öğrenebilmişsiniz ne güzel. Hayırlı olsun.
Fruko Gazoz dedi: Müşteri hizmetleri ile konuştum, Monica yapay zeka aboneliğiymiş. İptal ettim. Genişletmek için tıkla... Direkt müşteri hizmetlerinden öğrenebilmişsiniz ne güzel. Hayırlı olsun.