biiggfjee Femtopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 77 13 Temmuz 2020 #1 2015'ten 2019'a kadar aktif şekilde kullandığım Technopat Sosyal'i özledim diyebilirim. Tabii ki bu eski hesabım değil bir daha uğramayacağım zaten. Neredesiniz? @BilgisayarKurdu @Neşeli Enginar @Jira @Yol yaptı yol @painkiller Bizi delirtmene rağmen @Erdem Alsırt Adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar. Elveda sosyal... Son düzenleme: 13 Temmuz 2020
2015'ten 2019'a kadar aktif şekilde kullandığım Technopat Sosyal'i özledim diyebilirim. Tabii ki bu eski hesabım değil bir daha uğramayacağım zaten. Neredesiniz? @BilgisayarKurdu @Neşeli Enginar @Jira @Yol yaptı yol @painkiller Bizi delirtmene rağmen @Erdem Alsırt Adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar. Elveda sosyal...
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Temmuz 2020 #2 Jira online da sen kimdin? Bana biraz spoiler vermelisin, eskilerden çok sevdiğim kişiler bıraktı. Liste kabarık. Sanmıyorum ama Eric sen misin yoksa?
Jira online da sen kimdin? Bana biraz spoiler vermelisin, eskilerden çok sevdiğim kişiler bıraktı. Liste kabarık. Sanmıyorum ama Eric sen misin yoksa?
biiggfjee Femtopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 77 13 Temmuz 2020 #3 Jira dedi: Jira Online'da sen kimdin? Bana biraz spoiler vermelisin, eskilerden çok sevdiğim kişiler bıraktı. Liste kabarık. Sanmıyorum ama eric sen misin yoksa? . Genişletmek için tıkla... Hayır bay Rust'in cohle. Çok sık isim değiştiriyordum öyle çok muhabbetimiz yoktu eski isimlerden aklıma bunlar geldi @Neşeli Enginar abi gel bir selam ver Malatya da ağırlayacaktım seni daha... Son düzenleme: 13 Temmuz 2020
Jira dedi: Jira Online'da sen kimdin? Bana biraz spoiler vermelisin, eskilerden çok sevdiğim kişiler bıraktı. Liste kabarık. Sanmıyorum ama eric sen misin yoksa? . Genişletmek için tıkla... Hayır bay Rust'in cohle. Çok sık isim değiştiriyordum öyle çok muhabbetimiz yoktu eski isimlerden aklıma bunlar geldi @Neşeli Enginar abi gel bir selam ver Malatya da ağırlayacaktım seni daha...
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 13 Temmuz 2020 #4 @venice dryev Eric uğrarsan bir selam ver