Ankara'yı az buçuk bildiğim için söylüyorum belirli bölgelerinde uygun ve yaşanabilir evler var maddi olarak düşünürsek. Nüfus olarak popülasyon da malum iş açısından. İzmir pahalı biraz yaşam konusunda Ankara'ya kıyasla. Bolu'da arkadaşım okudu 4 sene kaldı, şehir merkezi olarak tabir edebileceğimiz noktanın çok küçük olduğunu söylüyordu, biraz şikayetçiydi sosyal yaşam konusunda. Eskişehir zaten öğrenciler arasında tepede bir konumda. Gaziantep'e okumaya giden eşim dostum hep yatay geçişle başka bölgelere geçti. Hatay'ın sosyal yaşamıyla ilgili çok bilgi sahibi değilim. Eğer bu seçeneklerin arasına Adana'yı eklemeyi düşünecek olursan bu şehirde doğmuş büyümüş biri olarak sosyal yaşam gayet mümkün diyebilirim, Üniversiteye yakın uygun fiyata TOKİ evleri de mevcut. Özel ders olarak talep görebileceğini de düşünüyorum. Dil konusunda gereken kurslar her yerde olduğu gibi buralarda da var. Geçim; mutfak olarak Ankara - İzmir'e kıyasla daha rahat çoğu mahsulün ana toprağı sonuçta, biraz daha uygun nakliye olmadığı için. Ben Balıkesir'de okuyorum, ev kiraları orada da bir nebze iyi, dil eğitimi alabileceğiniz o ünlü kurumlarda şehirde mevcut. Sosyal yaşam yok. Özel ders için de çok talep olmasa bile akmasa da damlar. Tercih sizin, tavsiye Ankara.