Nereden bilgisayar toplanır?

ForzaX

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Nereden bilgisayar toplanır sizce? Hangisi daha güvenilir? İtopya mı? İncehesap mı? Vatan Bilgisayar mı? GameGaraj mı? Sinerji mi? Yazmadığım varsa siz yazarsınız. İyi bir kargo şirketiyle çalışan, fiyatları uygun, PC toplayınca taksit yapan güvenilir bir site arıyorum.

Sistem toplama sihirbazlı site mi istiyorsunuz? Ayrı ayrı alma şansınız varsa parçaları Akakçe üzerinden bakıp temin edebilirsiniz.

Eğer kargonun bir ayda gelmesini istemiyorsanız İtopya'dan almayın. Sinerji'ya bakabilirsiniz fiyatları uygun. Vatan Bilgisayar fiyatları diğer sitelere göre pahalı.

Sistem toplama sihirbazlı site mi istiyorsunuz? Ayrı ayrı alma şansınız varsa parçaları Akakçe üzerinden bakıp temin edebilirsiniz.
Ama ayrı alırsam taksit yapamam.

Taaa 4 yıl önce Sinerji'den toplamıştım. Montajları falan her şeyi çok iyiydi, kargoda da üstüne bilgisayar diyerek kocaman yazmışlardı. Aynı pakette, malzemelerin paketlerini de teker teker gönderdiler üstüne de bir de Sinerji mouse padi vermişlerdi, 3 yıl falan götürmüştü beni.

Sinerjiden toplasam taksit yapabilir miyim?

yapıyorlar fakat vade farkı koyuyorlar arayıp öğrenebilirsiniz.

İtopya ve sinerjiden aynı sistemi seçtim İtopya 700 TL daha ucuz ama İtopya da kargo sıkıntı.
Eğer kargonun bir ayda gelmesini istemiyorsanız İtopya'dan almayın. Sinerji'ya bakabilirsiniz fiyatları uygun. Vatan Bilgisayar fiyatları diğer sitelere göre pahalı.
İncehesap denedim İtopyadan 900 TL pahalı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…