Nereden Compactflash to SD Kart adaptörü bulunabilir?

sergun

Kilopat
Selamlar, bir cihazım için CF to SD adaptörü gerekiyor ancak ülke içinde bir türlü satan bulamadım. AliExpress'ten alıp 20 gün beklemek de istemiyorum, biraz daha fazla para vermeye de razıyım mantıklı fiyatlar olduğu sürece.

Aradığım şey tam olarak böyle bir şey. CF (Compactflash) kartı SD Kart formatına dönüştürüyor. Ülke içinde nereden bulabilirim?

Alternatif olarak USB to SD Kart adaptörü de bakabilirsiniz. Elbette durumunuz da önemli. Dediğiniz gibi olmazsa olmaz ise tavsiyeleri bekleyebilirsiniz. Farklı bir cihaz için gerekli ise tavsiyeleri bekleyebilirsiniz.

Alternatif olarak USB to SD Kart adaptörü de bakabilirsiniz. Elbette durumunuz da önemli. Dediğiniz gibi olmazsa olmaz ise tavsiyeleri bekleyebilirsiniz.
USB ile herhangi bir işim yok, Compactflash kart soketine SD kart takabilmemi sağlayabilecek bir dönüştürücü gerekiyor. Direkt Compactflash kart almayı da düşündüm ancak 4 GB'si 110 TL gibi abuk fiyatlara satılıyor.

Anladım hocam. Galiba farklı bir cihaz için gerekli.
Hocam, var ama biraz pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…