goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 29 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar bana DVI kablosu gerekiyor monitörüm için. VGA kablosu iyice kafayı yemiş durum'da. Bana havale yolu olmayacak gidip mağazasın'dan alabiliceğim bir DVI kablo satan yer söyleyebilir misiniz ?
Arkadaşlar bana DVI kablosu gerekiyor monitörüm için. VGA kablosu iyice kafayı yemiş durum'da. Bana havale yolu olmayacak gidip mağazasın'dan alabiliceğim bir DVI kablo satan yer söyleyebilir misiniz ?
Serhat Aycin Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 441 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #2 Mahallendeki bilgisayarcılara bak oradan bulabilirsin.
P pusat57 Ziyaretçi 29 Haziran 2014 #3 Herhangi bir PC dükkanında bile var dediğiniz kablodan. Örnek olarak Vatan PC'den alabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2014
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 29 Haziran 2014 #4 Vatan'da yok kardeşim. HDMI'den DVI var veya DVI'dan VGA var. Ben full DVI istiyorum. VGA gibi.
P pusat57 Ziyaretçi 29 Haziran 2014 #5 goodtofell dedi: Vatan'da yok kardeşim. HDMI'den DVI var veya DVI'dan VGA var. Ben full DVI istiyorum. VGA gibi. Genişletmek için tıkla... İstersen getirirler ama herhangi bir format filan atan korsan oyun satan PC dükkanlarında bulabilirsin.
goodtofell dedi: Vatan'da yok kardeşim. HDMI'den DVI var veya DVI'dan VGA var. Ben full DVI istiyorum. VGA gibi. Genişletmek için tıkla... İstersen getirirler ama herhangi bir format filan atan korsan oyun satan PC dükkanlarında bulabilirsin.
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 29 Haziran 2014 #6 Peki teşekkürler, ama fiyatı ne kadardır ? Malum bakkallar 2 katına satıyor.
P pusat57 Ziyaretçi 29 Haziran 2014 #7 goodtofell dedi: Peki teşekkürler, ama fiyatı ne kadardır ? Malum bakkallar 2 katına satıyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya pahalı değil. HDMI olsa tamamda DVI'lar 10 en fazla 15 TL'dir.
goodtofell dedi: Peki teşekkürler, ama fiyatı ne kadardır ? Malum bakkallar 2 katına satıyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya pahalı değil. HDMI olsa tamamda DVI'lar 10 en fazla 15 TL'dir.
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 29 Haziran 2014 #8 Peki hepinize yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar İyi sosyaller