sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 10 Aralık 2021 #1 Kız arkadaşımı üzdüm, kırdım gönlünü almak için gerçek gül aradım sokak satıcısı bilene göremedim, bulamadım eli boş gittim. Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Şehitlikten halıcıoğluna giden mevkide nerede bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
Kız arkadaşımı üzdüm, kırdım gönlünü almak için gerçek gül aradım sokak satıcısı bilene göremedim, bulamadım eli boş gittim. Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Şehitlikten halıcıoğluna giden mevkide nerede bulabilirim?
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #2 Mezarlık falan varsa oradan al.(bir de kasaplar hayvanların münasip yerlerine sokuyor onlarada bakabilirsin.
Mezarlık falan varsa oradan al.(bir de kasaplar hayvanların münasip yerlerine sokuyor onlarada bakabilirsin.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 10 Aralık 2021 #3 Magnezyum dedi: Bir de kasaplar hayvanların münasip yerlerine sokuyor onlarada bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne?
Magnezyum dedi: Bir de kasaplar hayvanların münasip yerlerine sokuyor onlarada bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne?
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #4 LordxVader dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Hocam 2-3 kasapta görmüştüm kırmızı gül ondan dedim.
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 10 Aralık 2021 #5 Cicekciden.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #6 Komşunun bahçesinden (!) 271470 dedi: Cicekciden. Genişletmek için tıkla... Ne diyosun vallaha mı ben her gün polis istasyonundan alıyordum artık çiçekçiden alacağım teşekkürler.
Komşunun bahçesinden (!) 271470 dedi: Cicekciden. Genişletmek için tıkla... Ne diyosun vallaha mı ben her gün polis istasyonundan alıyordum artık çiçekçiden alacağım teşekkürler.
şahsi Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 658 Çözümler 3 10 Aralık 2021 #7 Gül bir çiçektir. Çiçekte çiçekçiden alınır. Teşekküre gerek yok burada bunun için varım.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 10 Aralık 2021 #8 Çok yakın sayılırız yer olarak, oralarda bir yer vardı çiçekci ismini hatırlayamadım şimdi. Bakayım bulursam yazarım.
Çok yakın sayılırız yer olarak, oralarda bir yer vardı çiçekci ismini hatırlayamadım şimdi. Bakayım bulursam yazarım.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 10 Aralık 2021 #9 Magnezyum dedi: Hocam 2-3 kasapta görmüştüm kırmızı gül ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Hayvanın bi yerinden çıkarılmış gülü hediye olarak mı alacak anlamında tepki vermiştim.
Magnezyum dedi: Hocam 2-3 kasapta görmüştüm kırmızı gül ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Hayvanın bi yerinden çıkarılmış gülü hediye olarak mı alacak anlamında tepki vermiştim.
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #10 LordxVader dedi: Hayvanın bir yerinden çıkarılmış gülü hediye olarak mı alacak anlamında tepki vermiştim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kötü niyetle algılamadım zaten kız nereden geldiğini bilmezse sıkıntı yok olmazsa bir parfüm falan sıkıverir.
LordxVader dedi: Hayvanın bir yerinden çıkarılmış gülü hediye olarak mı alacak anlamında tepki vermiştim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kötü niyetle algılamadım zaten kız nereden geldiğini bilmezse sıkıntı yok olmazsa bir parfüm falan sıkıverir.