Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #21 658131 dedi: Evet bekçi olmak için askerliği bitirmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Askerlikten muhaf oldum.
658131 dedi: Evet bekçi olmak için askerliği bitirmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Askerlikten muhaf oldum.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 22 Eylül 2024 #22 Barisgzl1 dedi: Askerlikten muhaf oldum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış hatırlamıyorsam muaf olduğunza dair bir belge ile o sınava girip kazanırsanız bekçi olabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla ama çok sıcak bakmıyorsunuz galiba ama maaşı bence işsiz birine göre gayet iyi.
Barisgzl1 dedi: Askerlikten muhaf oldum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış hatırlamıyorsam muaf olduğunza dair bir belge ile o sınava girip kazanırsanız bekçi olabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla ama çok sıcak bakmıyorsunuz galiba ama maaşı bence işsiz birine göre gayet iyi.
Swordia Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 42 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #23 OnePC dedi: O siteler tecrübe, deneyim vs. istemiyor mu genellikle? Genişletmek için tıkla... Yani şöyle deneyimli ve deneyimsiz olarak ayrılıyor profil oluşturursunuz ve özelliklerinize göre size ilan öneriyor
OnePC dedi: O siteler tecrübe, deneyim vs. istemiyor mu genellikle? Genişletmek için tıkla... Yani şöyle deneyimli ve deneyimsiz olarak ayrılıyor profil oluşturursunuz ve özelliklerinize göre size ilan öneriyor
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #24 Swordia dedi: Yani şöyle deneyimli ve deneyimsiz olarak ayrılıyor profil oluşturursunuz ve özelliklerinize göre size ilan öneriyor. Genişletmek için tıkla... Tecrübem olduğu için tecrübemide girdim.
Swordia dedi: Yani şöyle deneyimli ve deneyimsiz olarak ayrılıyor profil oluşturursunuz ve özelliklerinize göre size ilan öneriyor. Genişletmek için tıkla... Tecrübem olduğu için tecrübemide girdim.