Nereden klavye alınmalı?

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben oyuncu klavyesi almak için bir mağaza arıyorum. Oyuncu klavyesi için mağaza önerebilir misiniz bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi klavyeyi almak istiyorsunuz, bütçeniz ne?

İnternetten almanı öneririm. Bütçeni belirtirsen o fiyattaki en iyi ürünleri önerirler forumda sana.

GameGaraj gibi sitelerden alabilirsiniz ama 20-30 tl daha çok/az gelebilir fiyatı. Hepsiburada da ki mağazalara da bakılabilir. (sadece hepsiburada değil)

Akakçe'ye bak önce. Sonra İtopya, GameGaraj, QP gibi yerlere bak. Hangisi daha ucuzsa oradan al.

itopya da indirimlerde iyi ürünleri bulabiliyorsunuz mesela huntsman v2 600 lira üst segment için en iyilerinden biri yine böyle yarı yarıya bulabilirsiniz

İnternetten almanı öneririm. Bütçeni belirtirsen o fiyattaki en iyi ürünleri önerirler forumda sana.

Önceden internetten aldım klavyemi FN tuşu adam akıllı basmıyordu iade ettim ve ailem internetten almamı istemiyor.

Önceden internetten aldım klavyemi FN tuşu adam akıllı basmıyordu iade ettim ve ailem internetten almamı istemiyor.
Mağazadan aldığın klavyenin de FN tuşu adam akıllı basmayabilir.
İnternetten almanı öneriyorum, düzgün bir yerden alırsan sorun yaşamazsın.
İade etme hakkın var yani internetten aldığında da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…