Nereden orijinal forma alabilirim?

Centilmen06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Türkiye'de olan nadir aston villa taraftarlarındanım. Forma almak istiyorum ama satan yerlere güvenemiyorum hem hepsi 500 TL üstünde hem de çakma getirecekler veya dolandırılıcam diye korkuyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Merhaba. Ben Türkiye'de olan nadir aston villa taraftarlarındanım. Forma almak istiyorum ama satan yerlere güvenemiyorum hem hepsi 500 TL üstünde hem de çakma getirecekler veya dolandırılıcam diye korkuyorum. Ne yapabilirim?

Hangi forma ona göre yardımcı olayım.

Alacağın forma Beşiktaş ise kartarlyuvası sitesinden / Galatasaray forması ise gsstore sitesinden / Fenerbahçe ise fenerium sitesinden / Trabzonspor ise tsstore sitesinden / alabilirsiniz internette aratın çıkar zaten reklam olanlara tıklamayın.

Orijinal aston villa forması alacağın en güvenli site ama bir de buna vergi ödersin 1000TL olur.
Ama başka sitelerede bakarım.
@Centilmen06

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı