M Muhammet tuna ince Hectopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #1 Yeni PS3 aldım ama kol yok. Orijinal kol nereden bulabilirim? Önerdiğiniz yerlerin linklerini bırakırsanız sevinirim. Bağcılar veya Bakırköy tarafında dükkan da olabilir.
Yeni PS3 aldım ama kol yok. Orijinal kol nereden bulabilirim? Önerdiğiniz yerlerin linklerini bırakırsanız sevinirim. Bağcılar veya Bakırköy tarafında dükkan da olabilir.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 20 Eylül 2021 #2 Orijinal kol artık üretilmiyor diye biliyorum. Ya orijinal ikinci el alacaksın ya da başka marka.
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #3 İkinci el bakabilirsiniz fakat dikkatli olun. Sıfır bulamazsınız gibi.
M Muhammet tuna ince Hectopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #4 qelos dedi: Orijinal kol artık üretilmiyor diye biliyorum. Ya orijinal ikinci el alacaksın ya da başka marka. Genişletmek için tıkla... Peki başka marka alırsam bir sıkıntı olur mu bir de önerdiğiniz bir marka var mı?
qelos dedi: Orijinal kol artık üretilmiyor diye biliyorum. Ya orijinal ikinci el alacaksın ya da başka marka. Genişletmek için tıkla... Peki başka marka alırsam bir sıkıntı olur mu bir de önerdiğiniz bir marka var mı?
R Ruthlesson88 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #5 Ps3 Dualshock 3 Wireless Controller Oyun Kolu Joystick Playstation 3 - 134.75 TL + KDV Ps3 Dualshock 3 Wireless Controller Oyun Kolu Joystick Playstation 3 , www.gizala.com.tr PlayStation 3 Aksesuarları ve Fiyatları - n11 PS3 Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Playstation 3 Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Güvenilir burası. Sorun yaşamazsınız. N11'de kuponunuz varsa oradaki mağazasından daha uygun fiyata alabilirsiniz.
Ps3 Dualshock 3 Wireless Controller Oyun Kolu Joystick Playstation 3 - 134.75 TL + KDV Ps3 Dualshock 3 Wireless Controller Oyun Kolu Joystick Playstation 3 , www.gizala.com.tr PlayStation 3 Aksesuarları ve Fiyatları - n11 PS3 Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Playstation 3 Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Güvenilir burası. Sorun yaşamazsınız. N11'de kuponunuz varsa oradaki mağazasından daha uygun fiyata alabilirsiniz.