Nereden Python öğrenilir?

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Sorum başlıktaki gibi ama Visual Studio üzerinden yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

En kolay Udemy üzerinden öğrenebilirsin.

Udemy.
bu siteyi kullanarak kısa süreliğine ücretsiz olan kurslara bakabilirsin. Çoğunlulka Python kursu ücretsiz oluyor.

BTK akademi.

Ben buranın Python kursuna bakmıştım yeni başlıyorsan yeterli olacaktır. Ama biraz hızlı anlatıyor.

Bu siteyi de kullanabilirsin.

Ayrı olarak YouTube üzerinde faydalı kanallar var.

YouTube uzerinde bu seriyi oneririm:

Hocam belli ki siz biraz kurcalamışsınız yani bakmışsınız. Ben ilk kez başlıyorum sizce Python ile başlamak doğru bir karar mı?

Hocam belli ki siz biraz kurcalamışsınız yani bakmışsınız. Ben ilk kez başlıyorum sizce Python ile başlamak doğru bir karar mı?

Yeni başlıyorsan evet güzel bir dil. Ama hiçbir bilgin yoksa önce İngilizce ve algoritma bilgisi daha önemli.

Yeni başlıyorsan evet güzel bir dil. Ama hiçbir bilgin yoksa önce İngilizce ve algoritma bilgisi daha önemli.
Hocam peki hani PyCharm olsun VisualStudio olsun Anaconda olsun bunların hepsinde çalışma mantığı aynı değil mi?

Hocam peki hani PyCharm olsun Visual Studio olsun Anaconda olsun bunların hepsinde çalışma mantığı aynı değil mi?

Evet farklı bir olay yok. Hepsi aynı denebilir. Ben Visual Studio Code kullanıyorum işime yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…