Eraycmk Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 437 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #11 szoboszlaii dedi: Bende seviyorum hocam ilgimi çekiyor, cevap bulabilirseniz beni de etiketleyin, lütf. Genişletmek için tıkla... burwak58 dedi: Reis harbi diyorum her köşede şapka satıcıları var. Marka şapkaların replikaları falan filan her tür var geldiğin zaman seni gezdireyim Genişletmek için tıkla... Şu an olarak günü birlik bir şekilde Ankara'dan çıkıp gelmeyi düşünmüyor değilim hocam bu dediğinizden sonra. Peki fiyatları nedir bilginiz var mıdır? burwak58 dedi: Kadıköye gelin hocam. Buralarda bu tarz şapkalardan çok var. Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman müsaitsiniz hocam ? Ona göre gelmeyi düşünüyorum da burwak58 dedi: Kadıköye gelin hocam. Buralarda bu tarz şapkalardan çok var. Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman müsaitsiniz hocam? Ona göre gelmeyi düşünüyorum da. szoboszlaii dedi: Tam konuyu ben açmayı düşünüyordum hocam, bu günlerde siz erken davrandınız, cevabı öğrenirseniz etiket atabilir misiniz? Lütfen. Genişletmek için tıkla... Siz bulabildiniz mi hocam? Son düzenleme: 7 Temmuz 2022
szoboszlaii dedi: Bende seviyorum hocam ilgimi çekiyor, cevap bulabilirseniz beni de etiketleyin, lütf. Genişletmek için tıkla... burwak58 dedi: Reis harbi diyorum her köşede şapka satıcıları var. Marka şapkaların replikaları falan filan her tür var geldiğin zaman seni gezdireyim Genişletmek için tıkla... Şu an olarak günü birlik bir şekilde Ankara'dan çıkıp gelmeyi düşünmüyor değilim hocam bu dediğinizden sonra. Peki fiyatları nedir bilginiz var mıdır? burwak58 dedi: Kadıköye gelin hocam. Buralarda bu tarz şapkalardan çok var. Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman müsaitsiniz hocam ? Ona göre gelmeyi düşünüyorum da burwak58 dedi: Kadıköye gelin hocam. Buralarda bu tarz şapkalardan çok var. Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman müsaitsiniz hocam? Ona göre gelmeyi düşünüyorum da. szoboszlaii dedi: Tam konuyu ben açmayı düşünüyordum hocam, bu günlerde siz erken davrandınız, cevabı öğrenirseniz etiket atabilir misiniz? Lütfen. Genişletmek için tıkla... Siz bulabildiniz mi hocam?